Robert Koren je bil pri Melbourne Cityju pred dobrim letom in pol predstavljen kot odmevna in velika okrepitev. Koren naj bi klub, ki ima istega lastnika kot Manchester City, popeljal do naslova avstralskega prvaka, a je zdaj že jasno, da Cityju kaj takega s Korošcem v svojih vrstah ne bo uspelo.


Pri klubu, ki trenutno zaseda četrto mesto ligaške razpredelnice, so danes tudi uradno potrdili, da so z nekdanjim igralcem West Bromwicha in Hull Cityja prekinili sodelovanje. Gre za sporazumno prekinitev dogovora, Koren je imel s klubom sklenjen še petmesečni dogovor. Avstralski časnik je že včeraj poročal, da naj bi nekdanjemu reprezentančnemu kapetanu pripadla visoka odškodnina. S predčasnim slovesom naj bi Korenu pripadlo kar 400 tisoč avstralskih dolarjev, kar je preračunano v evre več kot četrt milijona naše valute.

Danes 35-letni vezist je za sedaj že nekdanji klub odigral 26 tekem in dosegel tri zadetke, njegovo udejstvovanje v Avstraliji pa so zaznamovale tudi številne težave s poškodbami, saj je moral zaradi njih precej dolgo čakati na debi, v letošnji sezoni pa je odigral vsega šest tekem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Britanci ostro nad Čeferina, obtožujejo ga korupcije in nepotizma

Britanski časnik Guardian, ki sodi med najbolj ugledne na Otoku, je danes v obširnem razis…