Nogometaši kranjskega Triglava so se na piranskem igrišču z umetno travo pomerili s Slobodo iz Tuzle, ki jo je pred tedni prevzel zimzeleni Miroslav Ćiro Blažević.


Bosansko-hercegovski drugoligaš, ki v letošnji išče pot nazaj med prvoligaše, je povedel dvakrat. Prvič ob izteku prvega dela igre, sicer ni bilo povsem jasno, če je žoga po odboju od vratnice prečkala gol črto, a je glavni sodnik priznal zadetek. Kranjčani so do izenačenja prišli v sredini drugega polčasa, ko je mladi Ernest Grvala preigraval na robu kazenskega prostora in z natančnim udarcem izničil prednost Slobode. Moštvo iz Tuzle je znova povedlo tik pred koncem obračuna, a so Gorenjci znova uspeli izenačiti, vsega nekaj sekund po vodilnem zadetku Slobode se je med strelce vpisal še Matej Peternel. Že jutri se bodo izbranci trenerja Siniše Brkića v hrvaškem Medulinu pomerili s Čelikom iz Zenice, v četrtek pa sledi obračun z zaprešićkim Interjem.

TRIGLAV 2:2 SLOBODA TUZLA
Grvala, Peternel
Triglav – začetna postava: Pelko, Šturm, Džukić, Klemenčič, Šiljeg, Marinković, Dinny, Mlakar, Bukara, Redžić, M. Poplatnik. Trener: Siniša Brkić.
Sloboda Tuzla – začetna postava: Hadžić, Efendić, Moranjkić, Salihović, Kuduzović, Omić, Husić, Halilović, Jahić, Kapić, Krpić. Trener: Miroslav Blažević.

Foto: Miran Alijagić

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji hrvaški kapetan o Čeferinu: “UEFA nam je vseskozi pomagala”

Kot verjetno že veste, se v Ukrajini zadnjih nekaj mesecev odvija vojna proti Rusiji, posl…