Nogometaši kranjskega Triglava so se na piranskem igrišču z umetno travo pomerili s Slobodo iz Tuzle, ki jo je pred tedni prevzel zimzeleni Miroslav Ćiro Blažević.


Bosansko-hercegovski drugoligaš, ki v letošnji išče pot nazaj med prvoligaše, je povedel dvakrat. Prvič ob izteku prvega dela igre, sicer ni bilo povsem jasno, če je žoga po odboju od vratnice prečkala gol črto, a je glavni sodnik priznal zadetek. Kranjčani so do izenačenja prišli v sredini drugega polčasa, ko je mladi Ernest Grvala preigraval na robu kazenskega prostora in z natančnim udarcem izničil prednost Slobode. Moštvo iz Tuzle je znova povedlo tik pred koncem obračuna, a so Gorenjci znova uspeli izenačiti, vsega nekaj sekund po vodilnem zadetku Slobode se je med strelce vpisal še Matej Peternel. Že jutri se bodo izbranci trenerja Siniše Brkića v hrvaškem Medulinu pomerili s Čelikom iz Zenice, v četrtek pa sledi obračun z zaprešićkim Interjem.

TRIGLAV 2:2 SLOBODA TUZLA
Grvala, Peternel
Triglav – začetna postava: Pelko, Šturm, Džukić, Klemenčič, Šiljeg, Marinković, Dinny, Mlakar, Bukara, Redžić, M. Poplatnik. Trener: Siniša Brkić.
Sloboda Tuzla – začetna postava: Hadžić, Efendić, Moranjkić, Salihović, Kuduzović, Omić, Husić, Halilović, Jahić, Kapić, Krpić. Trener: Miroslav Blažević.

Foto: Miran Alijagić

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Tekma legend za pomoč žrtvam poplav

Ljubljana bo nocoj gostila dobrodelno tekmo, na kateri se bodo zbirala finančna sredstva z…