Terme Čatež, ki so dolga leta gostila priprave hrvaške članske reprezentance, bodo tudi v prihodnje gostile tuje nogometaše. Vodstvi Term Čatež in beograjske Crvene zvezde sta namreč včeraj v Beogradu podpisali pogodbo o sodelovanju. Terme Čatež bodo članski ekipi Crvene zvezde omogočile brezplačne poletne in zimske priprave v naslednjih dveh letih, z možnostjo podaljšanja za še dodatni dve leti. Kot so zapisali na spletni strani Term Čatež, bodo Terme gostitelj številnih priprav, kampov, šolskih in športnih prireditev kluba v nadaljnjih dveh letih.


Dragan Džajić, legenda Marakane in trenutni predsednik beograjskega velikana, ki se sicer utaplja v dolgovih, je bil z dogovorom zelo zadovoljen: “Zvezda je v Termah Čatež prepoznala uspešno znamko, vsem velikim športnim kolektivom pa mora biti v interesu, da sodeluje z uspešnimi partnerji, kar Terme Čatež so.”

Sodelovanje sicer pozdravljamo, vendar se obenem sprašujemo zakaj vlagat v klub, ki sicer ima zgodovino, a sta sedanjost in predvsem prihodnost zavita v precejšnjo meglo. Velik dolg beograjskega kluba ni skrivnost, trenutno namreč Crvena zvezda dolguje okrog 40 milijonov evrov. Sponzoriranje je sicer pogojeno z marketinškimi aktivnostmi podjetja, ki pač želi svoje aktivnosti tržiti še na tujih trgih, a kljub vsemu ima podjetje nezanemarljiv delež slovenskih gostov. Zakaj torej podjetje ne bi sodelovalo še s slovenskimi športnimi klubi? A to je seveda že druga zgodba…

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Poraz slovenske futsal reprezentance

Slovenska futsal reprezentanca je današnjo tekmo proti Češki izbrani vrsti izgubila z rezu…