Terme Čatež, ki so dolga leta gostila priprave hrvaške članske reprezentance, bodo tudi v prihodnje gostile tuje nogometaše. Vodstvi Term Čatež in beograjske Crvene zvezde sta namreč včeraj v Beogradu podpisali pogodbo o sodelovanju. Terme Čatež bodo članski ekipi Crvene zvezde omogočile brezplačne poletne in zimske priprave v naslednjih dveh letih, z možnostjo podaljšanja za še dodatni dve leti. Kot so zapisali na spletni strani Term Čatež, bodo Terme gostitelj številnih priprav, kampov, šolskih in športnih prireditev kluba v nadaljnjih dveh letih.


Dragan Džajić, legenda Marakane in trenutni predsednik beograjskega velikana, ki se sicer utaplja v dolgovih, je bil z dogovorom zelo zadovoljen: “Zvezda je v Termah Čatež prepoznala uspešno znamko, vsem velikim športnim kolektivom pa mora biti v interesu, da sodeluje z uspešnimi partnerji, kar Terme Čatež so.”

Sodelovanje sicer pozdravljamo, vendar se obenem sprašujemo zakaj vlagat v klub, ki sicer ima zgodovino, a sta sedanjost in predvsem prihodnost zavita v precejšnjo meglo. Velik dolg beograjskega kluba ni skrivnost, trenutno namreč Crvena zvezda dolguje okrog 40 milijonov evrov. Sponzoriranje je sicer pogojeno z marketinškimi aktivnostmi podjetja, ki pač želi svoje aktivnosti tržiti še na tujih trgih, a kljub vsemu ima podjetje nezanemarljiv delež slovenskih gostov. Zakaj torej podjetje ne bi sodelovalo še s slovenskimi športnimi klubi? A to je seveda že druga zgodba…

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Gorenc Stanković do nove pogodbe v Avstriji

Slovenski reprezentant Jon Gorenc Stanković je podaljšal pogodbo z avstrijskim prvoligašem…