Tabor Sežana je doma pred več kot štiristo gledalci z zmago nad Biljami ponovno zavzela sam vrh prvenstvene lestvice. Sežančani so povedli sredi prvega polčasa, ko je za vodstvo poskrbel Dino Stančič. Bilje so v 37. minuti ostale brez Oyewusija, ko je prejel še drugi rumeni karton, kar je še dodatno olajšalo delo gostiteljem, ki so tik pred odhodom na odmor povišali prednost, ko je mrežo Bilj zatresel Stefan Stevanović. Edini zadetek v drugem delu so gledalci videli že v šesti minuti nadaljevanja, ko je mrežo gostov za potrditev zmage zatresel Svetoslav Dikov. Sežančani so se ponovno vrnili na sam vrh lestvice, Bilje so zdrsnile na trinajsto mesto lestvice.


V Vipolžah so Brda v primorskem derbiju gostila Jadran Dekane. Dobrih sto gledalcev v 90. minutah ni videlo zadetkov, tako sta si ekipi razdelili točke. Brda so se na lestvici povzpela na dvanajsto mesto, medtem ko Jadran ostaja štirinajsti.

V Beltincih so žuti proti Radomljam pripravili prvovrstno presenečenje, ter tri točke zadržali doma. V končnici prvega polčasa je žute v vodstvo popeljal Jan Kristl. Žebelj v krsto mlinarjev je v sami končnici dvoboja zabil Borut Lukač. Beltinci z novo zmago ostajajo na devetem mestu, Radomlje kljub porazu ostajajo na tretjem mestu.

CherrBox24 Tabor Sežana : Vitanes Bilje 3:0 (2:0)

400; Stančič 25`, Stevanović 44`, Dikov 51`

RK: Oyewusi 37` – Vitanest Bilje

Brda : Jadran Dekani 0:0

100

Beltinci : Kalcer Radomlje 2:0 (1:0)

350; Krist 39`, Lukač 87`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Humanitarno društvo Srčni lev in Božo Kostadinovski organizirajo. Dobrodelni turnir v nogometu, SKUPAJ ZA JANA

Poteka tudi licitacija dresov, med drugimi tudi dresi najbolj odmevnih  igralcev, ki nasto…