Višje sodišče v Mariboru je Gorana Šukala oprostilo vseh obtožb v zvezi z domnevnim sodelovanjem pri organizaciji nelegalnih športnih stav in na ta način potrdilo razsodbo okrožnega sodišča.


Kot poroča Multimedijski center RTV Slovenije na svoji spletni strani, je nogometašev odvetnik Franci Matoz pojasnil, da je s tem postalo jasno, da nekdanji reprezentant Slovenije, ki je v dresu z državnih grbom odigral 34 tekem, ni sodeloval pri očitanih nečednih poslih. Z razsodbo višjega sodišča je zadeva za 32-letnega nogometaša končana, kot pa so še zapisali na spletni strani RTV-ja, pa po besedah odvetnika Matoza še ni znano, če bo nekdanji nogometaš Kopra, Unterhachinga, Alemannie Aachen, Koblenza, Augsburga in Duisburga, zaradi omenjenih obtožb in dolgotrajnega sodnega postopka, na katerega je Šukalo bolj ali manj redno prihajal iz Nemčije, uveljavljal kakšne pravice.

Šukalo je sicer zaradi poškodbe izpustil dobršen del letošnje sezone, v spomladanskem delu sezone pa je v dresu Greuther Fürtha odigral dve tekmi, medtem ko je jeseni na osmih tekmah dosegel tudi tri zadetke.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Blaž Kramer avtor dveh zadetkov, kljub temu brez treh točk

V 22. krogu poljske Ekstraklase je Korona gostila Legio. Gledalci so bili priča šestim zad…