Minulo soboto se je na Ptuju odvijal prvi letošnji dogodek v Poslovni ligi NZS Štajerska, v kateri v sezoni 2017/2018 nastopa 10 moštev iz vrst zaposlenih v podjetjih/organizacijah. Priča smo bili zanimivim obračunom na igričšu z umetno travo, kjer smo skupno videli kar 53 zadetkov v nasprotnikovih mrežah.


Podjetja in organizacije kot so Mercator, Talum, Impol, Javne službe Ptuj, Cinkarna Celje, Pocinkovalnica, Pošta Slovenije, Manager klub Ptuj & Goja transport, Univerza v Mariboru in Elektro Maribor, so še enkrat več dokazali, da nogomet na Štajerskem številnim pomeni izjemno priložnost za rekreacijo, zabavo, team building in mreženje, v preteklosti je bilo namreč med udeleženci spletenih tudi nemalo novih poslovnih vezi.

Organizatorji so po zaključku uradnega dela tekmovanja podelili tudi spominske nagrade za najboljše posameznike tokratne poslovno-nogometne prireditve. Matjaž Toplak (Cinkarna Celje) si je tako prislužil nagrado za največ doseženih zadetkov, v roke Mitji Plahute (Cinkarna Celje) je bila izročena nagrada za najboljšega igralca tekmovalnega dne, medte, ko si je Matic Ber iz moštva javne službe Ptuj prislužil spominski pivski vrč za naziv »Najboljši vratar«.

 

Rezultati sobotnega dogodka na Ptuju:

Elektro Maribor : Pošta Slovenija 5:1

Talum : Cinkarna Celje 3:6

DZP Impol : Javne službe Ptuj 0:2

MKP & Goja : Javne službe Ptuj 0:1

Cinkarna Celje : Elektro Maribor 2:1

Talum : Pošta Slovenije 0:6

DPZ Impol : Mercator 7:2

Cinkarna Celje : MKP & Goja 5:1

Javne službe Ptuj : Univerza v Mariboru 1:1

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor je še okrepil vezno linijo, prišel obetaven mladenič Hamburga

Če gre verjeti Instagram objavi, mladega vezista, Luke Božičkovića, je to nov igralec NK M…