S pripravami in pripravljalnimi obračuni nadaljujejo tudi nogometaši brez klubov, ki pod vodstvom Ermina Rakovića vadijo v selekciji SPINS. Včeraj so se v Slovenskih Konjicah pomerili z nogometaši hrvaškega prvoligaša Istre 1961 in po dobri igri izgubili z 2:0.


Moštvo iz Pule, za katero igra tudi nekdanji napadalec Mure Mario Sačer, se na novo sezono pripravlja na Rogli. Istrani pa so do zmage prišli po zadetkih Sandija Križmana, ki je v začetku drugega polčasa zadel iz enajstmetrovke, ter Kristijana Batelića, ki je mrežo zatresel tik pred koncem obračuna. Zmaga gostov bi lahko bila tudi višja, a se je Vjekoslav Andrić v prvem polčasu kar nekajkrat izkazal. Za selekcijo SPINS sta najlepše priložnosti zapravilaUroš Korun, ki je poizkušal z glavo, ter Aleš Poplatnik, ki je v drugem polčasu poizkušal dvakrat.

ISTRA 1961 2:0 SPINS
Strelci: Križman (48 pen), Batelić (87)
SPINS: Andrić, Grabus, Mörec, Ćoralić, Travner, Jelečević, Korun, Zeljković, Škerjanc, Smiljanić, Bordon. Igrali so še: Brljak, Lazić, Panikvar, Selimović, Suljević, Lovrečič, A. Poplatnik, Zupančič, M. Poplatnik, Romih. Trener: Ermin Raković.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Tekma legend za pomoč žrtvam poplav

Ljubljana bo nocoj gostila dobrodelno tekmo, na kateri se bodo zbirala finančna sredstva z…