Selekcija SPINS tudi po končanem turnirju v švicarskem Nyonu, kjer so v minulem vikendu odigrali štiri srečanja in zasedli četrto mesto, ne počiva. Nogometaši brez pogodb, ki jih vodi Ermin Raković, so se tokrat na Kodeljevem pomerili z romunskim prvoligašem Ceahlaulom in izgubili z 2:0.


Spinsovci so si sicer pripravili kar nekaj priložnosti, ki pa jih niso uspeli izkoristiti. Zoran Zeljković je v drugem polčasu iz prostega strela stresel tudi okvir vrat, nekaj priložnosti po so imeli tudi Luka Vrhunc, Patrik Bordon in Liridon Osmanaj, ki pa so merili preslabo, da bi žogo lahko spravili mimo romunskega vratarja.

Nogometaši brez pogodb bodo vadili še vse do naslednjega petka, do takrat pa jih čakata še dva obračuna na avstrijskem Koroškem. V soboto se bodo v Beljaku pomerili z azerbajdžanskim FC Bakujem, v sredo pa jih v Celovcu čaka obračun s “slovenskim” SAK.

SPINS 0:2 CEAHLAUL
SPINS: Brljak, Anđelković, Romih, Panikvar, Korun, Salkić, Škerjanc, Zeljković, Selimović, Vrhunc, Bordon. Igrali so še: Andrić, Janežič, Smiljanić, Gerić, Osmanaj, Stojnić. Trener: Ermin Raković.

[videos ]https://www.youtube.com/watch?v=_-apsjTAzA0&feature=youtu.be[/videos]

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nova sprememba nogometnih pravil: Karton oranžne barve!

Poleg rdečega in rumenega kartona naj bi se pojavila še tretja barva kartonov. Mednarodni …