Nogometaši selekcije Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije so FIFPro turnir v švicarskem Nyonu zaključili na petem mestu, saj so v zadnji tekmi premagali selekcijo Grčije.


Edini zadetek na tekmi je po uri igre padel po strelu Davorin Škerjanca, ki je zadel po samostojnem prodoru. Ekipi sta v obračun krenili dokaj zadržano, saj se je že poznala utrujenost po dveh včerajšnjih obračunih, ko so Slovenci najprej izgubili s selekcijo Švice, nato pa remizirali s srbsko selekcijo. Strateg SPINS-a Ermin Raković na današnjem obračunu sicer ni mogel računati na enega izmed kreatorjev igre, saj je Anej Lovrečič, ki je v spomladanskem delu prvenstva igral za makedonski Vardar, srečanje izpustil zaradi lažje poškodbe. V prvem polčasu je bila žoga večino časa v posesti SPINS-a, v drugem delu igre pa so priložnost dobili rezervisti, kar se je poznalo predvsem pri ritmu igre. Kot smo že zapisali, je selekcija SPINS turnir po zmagi nad Grčijo končala na petem mestu.

SPINS 1:0 GRČIJA
Škerjanc (60′)
SPINS: Fink, Mörec (K), Centrih, Salkič, Škerjanc, Režonja, Rujović, Grbić, Smukavec, Gerić, Osmanaj. Igrali so še: Nuredini, Lukman Čoko, Volaš, Bordon, Fink. Trener: Ermin Raković.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Zakaj pri delu potrebujemo delovne hlače

Zakaj sploh potrebujemo delovne hlače in zakaj navadne hlače niso najbolj optimalna rešite…