Nogometaši repenskega Krasa so po štirih zaporednih porazih na igrišča znova pritekli že danes. Očitno pa jim je preizkušnja med delovnikom še kako koristila, saj so varovanci trenerja Tončija Žlogarja do vrha napolnili mrežo zadnjeuvrščene Mezzocorone, ki je v Repen sicer pripotovala s praktično mladinsko zasedbo.


Obračun se je namreč končal s pravljičnih 7:0, precej bolj kot gostom pa se je pred velikonočnimi prazniki smejalo Repencem. Pravo “golijado” je v 27. minuti pričel Radenko Knežević, ki je v prvem polčasu zadel še enkrat potem ko je postavil izid polčasa 4:0. Vmes sta se med strelce vpisala še Rabbeni in Spetić. Rabbeni se je v drugem polčasu veselil še dveh zadetkov, najprej v 65. minuti in pod tretji zadetek pa se je podpisal v 78. minuti, ko je zadel za 7:0. V 68. minuti se je prvenca v dresu Krasa veselil še Belorus Babičev.

“Visoka zmaga je relativna, saj je bil nasprotnik slabši. Veseli me, da so fantje reagirali. Želim si, da nam bo zmaga dala samozavest, saj nas v prihodnjem krogu čaka morda ključna tekma proti Giorgioneju,” je za zamejski Primorski dnevnik priznal trener Tonči Žlogar. Kras se bo z Giorgonejem pomeril 12. aprila.

KRAS REPEN 7:0 MEZZOCORONA
Knežević (27′, 45), Rabbeni (36′, 65′, 78′), Spetić (43′), Babičev (68′)
Kras Repen: D’Agnolo, Fross, Castellano, Gulič (50′ Rondinelli), Cvijanović, Del Nero, Spetić, Babičev, Knežević (48′ Corvaglia), Ranić (66′ Grujić), Rabbeni. Trener: Tonči Žlogar.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pregled pred pomladjo: MARIBOR – Bodo vijolice znova cvetele spomladi?

Trener: Damir Krznar – HRVAŠKA (50 let) Povprečna starost članske ekipe: 25.5 let Odmevni …