Kras Repen je na gostovanju v Moglianu Venetu dosegel prvo letošnjo zmago. Ključni dogodek se je zgodil okrog pol ure po začetnem sodniškem žvižgu, ko je Sebastjana Komela v kazenskem prostoru domači branilec zaustavil s prekrškom. Sodnik je pokazal na belo točko, s katere je bil natančen kapetan Radenko Knežević.


V nadaljevanju srečanja je Kras zelo dobro nadziral igro. “V fazi obrambe smo igrali zelo solidno,” je povedal spremljevalec Krasa Tullio Simeoni, ki si želi, da bi bila današnja zmaga le začetek dolge Krasove pozitivne serije. V nedeljo bodo rdeče-beli v Repnu gostili Fontanafreddo, ki se je v lanski sezoni uvrstila na prvo mesto v elitni ligi. Furlanska ekipa je zelo dobro začela letošnjo sezono. Danes so Furlani premagali Dro s 3:1. Tullio Simeoni je v nadaljevanju še takole ocenil nastop Arčabovih fantov: “Union Pro je ekipa, ki igra ‘umazan’ nogomet. Veliko je bilo prekrškov in prekinitev igre. Veseli me, ker nas gostitelji niso speljali na led: naši igralci niso bili naivni in niso reagirali na nobeno provokacijo domačih igralcev. Pokazali smo določeno mero zrelosti.”

UNION PRO 0:1 KRAS REPEN
Kneževič (28′ pen)
Kras Repen: Budicin, Fross, Slavec, Žlogar, Cvijanović, Spetič, Komel (83′ Tawgui), Grujić, Knežević, Maio (92′ Castellano), Bordon (70′ Gulič). Trener: Arčaba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Marcos Tavares pred novim mejnikom v življenju

Izšla je biografija Marcosa Tavaresa, knjiga, katera se je napovedovala že nekaj časa. Dol…