Rdeče-beli so proti Fontanafreddi, ki so jo v lanski sezoni v elitni ligi obakrat premagali, zasluženo izgubili. Kras je igral slabo in taktično nezrelo. Gostje so že po prvem polčasu vodili z 2:0. Nato so proti koncu tekme dosegli še tretji gol.


V sodnikovem dodatku so številni (razočarani) gledalci videli še častni gol Kneževiča in napako vratarja Budicina pri četrtem golu Furlanov. Gostitelji so v drugem polčasu ostali z možem manj na igrišču, saj je sodnik poslal predčasno v slačilnico Guliča. Zaradi poškodbe je moral zapustiti igrišče tudi Capalbo. Kras je tokrat imel priložnost, da bi ujel na lestvici prav današnjega nasprotnika, a se je dogodilo ravno nasprotno. Furlani so pobegnili, Kras pa ostaja pri dnu lestvice. V prihodnjem krogu bo Kras gostoval na Tridentinskem. Proti ekipi Mori Santo Stefano, ki ima štiri točke manj na lestvici, bo zmaga obvezna.

KRAS REPEN 1:4 FONTANAFREDDA
Fross (17′ ag), Salvador (9′, 89′), Hoti (93′); Kneževič (91′)
Kras: Budicin, Slavec (Tawgui), Komel (Gulič), Žlogar, Fross, Spetič, Capalbo, Grujić, Kneževič, Bordon, Petracci. Trener: Arčaba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Marcos Tavares pred novim mejnikom v življenju

Izšla je biografija Marcosa Tavaresa, knjiga, katera se je napovedovala že nekaj časa. Dol…