Nogometaši selekcije SPINS so nogometni turnir v švicarskem Nyonu po današnjem remiju in porazu zaključili na četrtem mestu. Že včeraj so nogometaši, ki jih trenira Ermin Raković, v prvem srečanju premagali selekcijo Bolgarije, nato pa na drugi tekmi doživeli še poraz s selekcijo Srbije, slednji so sicer po koncu turnirja zasedli tudi prvo mesto. Na drugem mestu so končali nogometaši grške selekcije, naši nogometaši pa so se vrinili med selekciji tretjeuvrščene Švice in pete Bolgarije.


SPINS 1:1 PSAP (GRČIJA)
Strelci:  Škerjanc

Proti Grkom so Spinsovci povedli že v 8. minuti srečanja, ko je po premoči in lepi akciji zadel Škerjanc. Grki v prvem polčasu niso imeli veliko priložnosti, po slabe pol ure igre se je z dobro obrambo izkazal vratar Brljak. V drugem polčasu sta oba trenerja premešala postavi, obe ekipi pa sta si v drugem delu tekme pripravili kar nekaj priložnosti. Jelečević je moral po razbiti arkadi zapustiti igrišče, po nekaj minutah z igralcem manj, pa ga je v polju zamenjal vratar Andrić, kar so Grki izkoristili in izid izenačili.

SPINS 1:2 SAFP (ŠVICA)
Strelci: Panikvar

V zadnjem srečanju so se nogometaši SPINS-a pomerili z domačo selekcijo, v primeru zmage s 3:0 bi naši nogometaši turnir končali na vrhu razpredelnice, a se načrt ni uresničil. Moštvi sta bili po treh odigranih tekmah v dobrem dnevu že pošteno utrujeni, kar se je poznalo tudi na samem igrišču. Že v 22. minuti je moral Raković zaradi poškodbe zamenjati kapetana ekipe Lazića, pet minut kasneje pa so Švicarji povedli. Tudi v drugem polčasu sta ekipi nadaljevali z napadi, Švicarji pa so po dinamični igri še drugič zadeli. Končni izid je nekaj minut pred koncem srečanja postavil Panikvar.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Tekma legend za pomoč žrtvam poplav

Ljubljana bo nocoj gostila dobrodelno tekmo, na kateri se bodo zbirala finančna sredstva z…