Predvsem po zaslugi angleške Premier league postajajo fantasy igre vse bolj priljubljene tudi v Sloveniji, v prihodnji sezoni pa bo mogoče na naslovu svoje sanjsko moštvo sestaviti tudi za slovensko Prvo ligo. Na našem portalu bomo tudi redno delili prispevke in napotke povezane s fantasyem, ki vam bodo lahko v pomoč pri sestavi moštva.


SNportal liga 

Na SNportalu smo se v namen še večje popularizacije fantasya in tudi naše nogometne lige odločili ustvariti svojo ligo, kateri se lahko pridruži te s klikom TUKAJ (koda za pridružitev je WLIX8O).

Skupnost vseh poznavalcev

Na Facebooku je bila ustvarjena tudi skupina, katere cilj je ustvariti skupnost, v kateri boste lahko poiskali pomoč, podebatirali o odločitvah ali pa preprosto izrazili navdušenje nad svojo ekipo. Pridružite se ji lahko s klikom TUKAJ

Nagrade za najboljše

SNportal bo vsak mesec podaril nagrado največjemu poznavalcu slovenskega nogometa v naši ligi (pogoj je torej včlanitev v našo ligo z zgoraj opisano kodo) v tistem mesecu, ob koncu sezone pa bodo nagrajeni tudi trije celokupno najuspešnejši managerji.

 

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Fantasy
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kdaj bomo Slovenci ponovno imeli nominiranca za zlato žogo?

Francoska tiskovna revija France Football je včeraj objavila seznam 30 nominirancev za zla…