SNportalovi lgi se lahko pridružite tukaj TUKAJ.  Koda WLIX8O.


Nemanja Mitrović, 6.0

Tudi v prihodnje bo verjetno Mitrović glavni steber obrambe Maribora. Štajerci imajo za sabo sicer slabo sezono, v kateri pa bi z malo sreče lahko celo postali državni prvaki. Za pričakovati je, da bo Maribor v tej sezoni bolj konstanten in da bo tudi obramba precej manj luknjičasta. V kolikor ne bo prišlo do hujših poškodb, bi Mitrović moral odigrati večino tekem, zato ponuja varno rešitev. Za isto ceno lahko dobite tudi njegovega partnerja Ilijo Martinovića (6), ki sicer slovi po dobri igri z glavo, a zaenkrat še ni pokazal dovolj, da bi redno začenjal tekme. Za tiste, ki radi igrate bolj tvegano, se ponuja tudi Mitja Viler (6), ki je v preteklosti prispeval kar nekaj asistenc, obenem pa mu Mariboru tudi ni pripeljal prave konkurence, a ga počasi dohaja čas, kar se mu tudi pozna na terenu.

Uroš Korun, 6.0

Olimpiji je to poletje uspelo pripeljati kar slovenskega reprezentanta Uroša Koruna, ki je v preteklih sezonah kazal odlične igre v boljšem poljskem prvenstvu. Za pričakovati je, da bo standardna izbira trenerja Zmajev, da pa bo upravičil svojo ceno pa bo moral doseči tudi kakšen zadetek, saj ni za pričakovati, da bi imela Olimpija najboljšo obrambo v ligi. Zanimiva izbira je tudi njegov štoperski partner Miral Samardžić (5.5), ki ga lahko dobite nekoliko ceneje.

Advan Kadušić, 5.5

Desni bočni branilec se je Celju pridružil pozimi in takoj pokazal, kakšne kvalitete premore. Celjani so v lanski sezoni imeli tudi najboljšo obrambo lige, Kadušić pa se je ob tem izkazal celo v napadu, saj je dosegel dva zadetka. Za pričakovati je, da bo Kadušić prva izbira Kosića na bočnem položaju, v kolikor pa bo Celje vsaj približno ponovilo lansko sezono, se bi lahko 22-letnik pokazal kot dobra izbira v obrambi.

Sven Karić, 5.0

Sin slavnega člana zlate generacije Amirja Karića je bil v lanski sezoni ena izmed svetlih točk Domžal. Levi bočni branilec, ki lahko po potrebi zaigra tudi na položaju štoperja, bi tudi v tej sezoni lahko bil standardna izbira Domžal, pokazal pa je že tudi, da je lahko nevaren za gol, s čimer bi lahko morebiti prinesel kar nekaj dodatnih točk.

Matic Maruško, 5.0

Maruško lahk po potrebi zaigra tudi na položaju zadnjega vezista, v lanski sezoni pa je odigral skoraj vse Murine tekme. Tudi v letošnji sezoni je za pričakovati, da bo imel veliko zaupanja Anteja Šimundža, Mura pa to poletje tudi ni na veliko prevetril kadra. Tisti, ki ste bolj skeptični v sposobnosti in izkušnja Maruška, pa lahko morda poskusite z Marinom Karamarkom (5), ki ga dobite za enako ceno.

Spodaj sledijo še “budget” opcije

Skupnost vseh poznavalcev

Na Facebooku je bila ustvarjena tudi skupina, katere cilj je ustvariti skupnost, v kateri boste lahko poiskali pomoč, podebatirali o odločitvah ali pa preprosto izrazili navdušenje nad svojo ekipo. Pridružite se ji lahko s klikom TUKAJ

Budget opcije:

Žan Trontelj, 4.5

Mladi Trontelj je bil v drugi polovici sezone skoraj zacementiran v obrambi Brava, ki je bil v spomladanskem delu prvenstva morda celo najboljša ekipa v ligi. Za pričakovati je, da bi v tej sezoni svoje igre lahko celo dvignil in dodal še večji prispevek v napadu. Za isto ceno si lahko morda privoščite tudi soigralca Vanjo Drkušića (4.5), ki je bil lani tudi nekajkrat izbran v najboljšo ekipo kroga.

Aljaž Ploj, 4.5

Aluminij je v primerjavi z lansko sezono precej izgubil na kvaliteti kadra, kar ponuja več opcij mladim domačim igralcem. Eden izmed teh je bočni branilec Ploj, ki je v lanski sezoni že zaigral na 22 ligaških tekmah, letos pa bi morda to številko lahko še dvignil.

Aleksander Rajčević, 4.5

Če ste eden tistih, ki verjame, da lahko Koper že letos poseže po najvišjih mestih, potem za vas zagotovo v poštev pride eden izmed Koprovih budget branilcev. Kot prvi se seveda ponuja izkušeni Rajčević, tisti, ki ne gledate toliko na preverjena imena pa bi lahko posegli tudi po Luki Badžimu (4.5) ali Ivanu Jeliću Balti (4.5).

SNportal liga 

Na SNportalu smo se v namen še večje popularizacije fantasya in tudi naše nogometne lige odločili ustvariti svojo ligo, kateri se lahko pridruži te s klikom TUKAJ (koda za pridružitev je WLIX8O). SNportal bo vsak mesec podaril nagrado največjemu poznavalcu slovenskega nogometa v naši ligi  v tistem mesecu (pogoj je torej včlanitev v našo ligo z zgoraj opisano kodo), ob koncu sezone pa bodo nagrajeni tudi trije celokupno najuspešnejši managerji.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Fantasy
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Britanci ostro nad Čeferina, obtožujejo ga korupcije in nepotizma

Britanski časnik Guardian, ki sodi med najbolj ugledne na Otoku, je danes v obširnem razis…