Na murskosoboški Fazaneriji sta se pomerila nekdanja prvaka Anglije Leeds United in Madžarske Ferencvaros. Z zadetkom Daniela Bödeja, ki je v polno meril v 52. minuti, je slavila madžarska ekipa.


Slednji so imeli na stadionu v Fazaneriji precejšnjo podporo, saj se je na severni tribuni zbralo okrog 500 glasnih navijačev. V Mursko Soboto so med drugimi pripotovali tudi huligani, ki so se zapletli tudi v nekaj konfliktov z varnostniki in policijo. Eden od njih naj bi bil po naših informacijah zaradi hude reakcije na solzivec prepeljan tudi na oddelek plastične kirurgije UKC Maribor. Tudi angleški drugoligaš je imel na tribunah murskosoboškega stadiona vzpodbudo, čeprav se je tokrat zbralo precej manj podpornikov kot na tekmah s Pomursko selekcijo in Domžalami. Trikratni angleški prvak namreč zaključuje s pripravami v Prekmurju, zato je v tekmo spremljalo okrog 150 podpornikov Leedsa.

LEEDS UNITED 0:1 FERENCVAROS
Strelci: Böde (52)

Leeds United: Kenny, Thompson, Peltier, Pearce, Drury, Tonge, Austin, Murphy, McCormack, Varney, Smith. Igrali so še: Paleon, Brown, Green, White, Warnock, Lees, Pugh, Norris.
Ferencvaros: Jova, Gyömber, Besic, Alempijevic, Jovanovic, Somalia, Cukic, Józsi, Hidvégi, Tuyp, Böde. Igrali so še: Bönig, Valpoort, Otten, Diallo.

[videos ]http://www.youtube.com/watch?v=9NRALRKfoBc&feature=player_detailpage[/videos]

Foto: Jure Banfi

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Poraz slovenske futsal reprezentance

Slovenska futsal reprezentanca je današnjo tekmo proti Češki izbrani vrsti izgubila z rezu…