Nebo nad Repnom ni jasno. Tudi v enajstem krogu so morali rdeče-beli premoč  priznati nasprotniku, ki se bo v drugem delu prav tako boril za obstanek. Gostitelji so že od vsega začetka igrali slabo.


Gostje so pobudo hitro prevzeli  v svoje roke in povedli po okrog pol ure igre, po napaki domače obrambe, ki je slabo pokrivala nasprotnikovega napadalca Trinchierija. Nekaj minut kasneje je že bilo 0:2. Tokrat sta bila za povišanje zaostanka kriva zvezna linija Krasa in vratar Budicin, zadel je Marchetti. V drugem polčasu se slika na igrišču ni bistveno spremenila. Kras je še naprej igral podrejeno vlogo. Gostje so bili boljši tako fizično kot tehnično. Domači vratar Budicin je moral s svoje mreže pobrati še dve žogi, zadela sta Carlotto in še drugič Marchetti, častni gol za repensko ekipo pa je v zaključku tekme dosegel Žlogar. V prihodnjem krogu bo Kras igral v gosteh v Mezzocoroni, ki je zadnja na lestvici.

KRAS REPEN 1:4 ARZIGNANOCHIAMPO
Žlogar (83′); Trinchieri (33′), Marchetti (36′, 78′), Carlotto (68′)
Kras Repen: Budicin, Slavec, Fross (Maio), Grujić, Cvijanović, Božić (Bošković), Komel, Spetič, Knežević, Tawgui (Žlogar), Bordon. Trener: Arčaba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Poraz slovenske futsal reprezentance

Slovenska futsal reprezentanca je današnjo tekmo proti Češki izbrani vrsti izgubila z rezu…