Nebo nad Repnom ni jasno. Tudi v enajstem krogu so morali rdeče-beli premoč  priznati nasprotniku, ki se bo v drugem delu prav tako boril za obstanek. Gostitelji so že od vsega začetka igrali slabo.


Gostje so pobudo hitro prevzeli  v svoje roke in povedli po okrog pol ure igre, po napaki domače obrambe, ki je slabo pokrivala nasprotnikovega napadalca Trinchierija. Nekaj minut kasneje je že bilo 0:2. Tokrat sta bila za povišanje zaostanka kriva zvezna linija Krasa in vratar Budicin, zadel je Marchetti. V drugem polčasu se slika na igrišču ni bistveno spremenila. Kras je še naprej igral podrejeno vlogo. Gostje so bili boljši tako fizično kot tehnično. Domači vratar Budicin je moral s svoje mreže pobrati še dve žogi, zadela sta Carlotto in še drugič Marchetti, častni gol za repensko ekipo pa je v zaključku tekme dosegel Žlogar. V prihodnjem krogu bo Kras igral v gosteh v Mezzocoroni, ki je zadnja na lestvici.

KRAS REPEN 1:4 ARZIGNANOCHIAMPO
Žlogar (83′); Trinchieri (33′), Marchetti (36′, 78′), Carlotto (68′)
Kras Repen: Budicin, Slavec, Fross (Maio), Grujić, Cvijanović, Božić (Bošković), Komel, Spetič, Knežević, Tawgui (Žlogar), Bordon. Trener: Arčaba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rogaška senzacionalno pripeljala otroka Hajduka

22-letni vratar Vice Baždarić je okrepil drugoligaša iz Rogaške Slatine. Mladi Zadarčan je…