Repenski Kras je že četrtič zapored ostal praznih rok. Rdeče-beli so se vso tekmo enakovredno borili proti solidni ekipi iz Arzignana. Kljub temu pa so Žlogarjevi fantje odšli domov praznih rok.


Prvi gol so sicer dosegli Repenci, ki so v prvem polčasu zatresli domačo mrežo z golom Radenka Kneževiča. Sodnik je zadetek razveljavil zaradi nedovoljenega položaja, kar ni šlo po godu rdeče-belim. V drugem polčasu so domačini povedli v 60. minuti, po prostem strelu. Deset minut kasneje pa je Trinchieri dosegel drugi gol po lepem strelu z glavo. Častni gol za Kras je v sodniškem dodatku dosegel Corvaglia.

Položaj Krasa se pravzaprav ni spremenil, saj so izgubili Giorgione, Dro in Triestina. Le Tamai je osvojil vse tri točke in se tako oddaljil od dna lestvice. Dejstvo je, da bo Kras igral le play-out. Pa še ta je pod vprašajem, saj mora do konca rednega dela sezone obdržati manj kot osem točk zaostanka od Giorgioneja. Kras bo že v četrtek v Repnu ob 15. uri gostil zadnjeuvrščeno Mezzocorono.

ARZIGNANOCHIAMPO 2:1 KRAS REPEN
Tecchio (70′), Trinchieri (80′); Corvaglia (92′)
Kras Repen:
D’Agnolo, Fross, Slavec (Castellano), Gulić (Grujić), Cvijanović, Del Nero, Spetič, Babičev, Knežević, Ranić, Rabbeni (Corvaglia). Trener: Tonči Žlogar.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zapustil nas je dolgoletni član Olimpije

V 85. letu starosti se je poslovil Mahmut ‘Šoja’ Kapidžić, nekdanji nogometaš,…