Selektor mlade reprezentance Slovenije Tomaž Kavčič ima pred sredino prijateljsko tekmo z mlado selekcijo Hrvaške, kar nekaj težav s sestavo ekipe.


Že pred razkritjem seznama je bilo jasno, da se zaradi poškodb tokratne reprezentančne akcije ne bosta udeležila Enej Jelenič in Matic Črnic. Naknadno pa sta povabili prejela tudi Gaber Dobrovoljc in Andraž Žurej, ki bosta nadomestila poškodovana Miho Blažiča in Elvisa Bratanovića, v dogovoru s selektorjem pa tokrat ni poleg niti Harisa Vučkića, ki se je predvčerajšnjim izkazal z dvem zadetkoma. Kavčič bo sicer na tekmi s Hrvaško preizkusil tudi kakšnega novinca, na seznamu sta dva nogometaša, ki doslej še nista zaigrala v dresu mlade reprezentance: “Nicolas Rajsel je dobil slovenski potni list, ki si ga je sam zelo želel in morda je to priložnost, da se ga preizkusi. Zato je tokrat na seznamu. Tudi Domen Črnigoj je igralec, ki je v Sloveniji že pokazal svojo kvaliteto, za mlado reprezentanco pa še ni nastopil, čeprav je že bil z nami.”

Sosedski obračun bo v sredo, 5. marca, ob 15. uri odigran na igrišču koprske Bonifike. Vstop bo za vse navijače brezplačen.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Slovenija bo imela v polfinalu EURA 2024 svojega predstavnika

Slovenski sodnik Slavko Vinčić bo ponovno del evropskega nogometnega spektakla, saj bo sod…