Matej Jug v nadaljevanje državnega prvenstva vstopa z nedeljskim obračunom na zelenici novomeškega Portovala. Nogometaši Krke bodo pričakali domžalsko zasedbo, ki je jeseni prepričljivo dobila oba medsebojna obračuna.


Tolminskega delivca pravice pa pred pred otvoritvijo domačega prvenstva čaka še gostovanje v Nemčiji. Jug bo z ekipo v četrtek gostoval v Gelsenkirchnu, saj bo delil pravico na povratnem dvoboju šestnajstine finala evropske lige. Schalke pričakuje ukrajinski Šahtar iz Donecka. Minuli teden se je prvi obračun v Lvovu, kjer Šahtar po izbruhu krize na vzhodu države gosti svoje tekme, zaključil brez zadetkov, zato bo pred ekipo, v kateri bosta sodnika pomočnika Matej Žunič in Robert Vukan, dodatna pomočnika sodnika pa Mitja Žganec in Dejan Balažič, odgovorna naloga. Dolžnosti četrtega sodnika bo tokrat opravljal Bojan Ul.

Jugu se sicer obeta tudi sojenje na marčevskem večnem derbiju, saj bo Damir Skomina Mariboru pravico delil že na uvodni pomladanski tekmi proti Celju. Ker gre za izredno pomemben obračun, pa ne gre verjeti, da bi vodstvo ZNSS znova tvegalo z delegiranjem sodnika kova Davorja Drečnika, ki pred jesenskim derbijem v Stožicah s takšnimi tekmami še ni imel izkušenj.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Britanci ostro nad Čeferina, obtožujejo ga korupcije in nepotizma

Britanski časnik Guardian, ki sodi med najbolj ugledne na Otoku, je danes v obširnem razis…