Celjanom se je tudi včeraj nasmihalo podaljšanje niza brez poraza, a so Domžalčani v drugem polčasu uprizorili preobrat in tudi z nekaj sreče prišli do zmage, Celju pa po 352 minutah brez prejetega zadetka zadali prvi poraz po devetih tekmah. V domačem taboru po prvem porazu po lanskem oktobru ni manjkalo razočaranja in grenkega priokusa.


“V prvem polčasu smo bili dominantni in izgledali zelo dobro, morda celo najboljše v pomladanskem delu prvenstva. Zasluženo smo povedli. V drugem polčasu smo se malce povlekli v obrambo, do izraza je prišla tudi kakovost Domžal, vendar menim, da smo v fazi branjena ohranili disciplino in vajeti držali v svojih rokah. Zgodil se je nesrečni trenutek, dosojena enajstmetrovka nas je presekala. Zatem smo poskušali napadati, vendar pri tem nismo bili uspešni. Potem pa se je zgodila individualna napaka v ožji obrambi, moram pogledati še posnetek, zaslužen dosojen prosti strel na robu kazenskega prostora in lep zadetek,” razočaranja po tekmi ni skrival domači strateg Iztok Kapušin, ki pa je moral v osemnajsti ligaški tekmi na celjski klopi, kljub dobri predstavi svojih varovancev, priznati še peti poraz. A prav dobra igra Brežičana navdaja z optimizmom: “Danes mojim fantom nimam ničesar očitati. Mislim, da so se borili in zopet pokazali pravi karakter. V nogometu pa vselej ne zmaga najboljši, zgodijo se tudi nesrečni trenutki, vendar lahko z optimizmom zremo v nadaljevanje sezone. Če bomo tudi v prihodnje kazali današnjo podobo, bomo zagotovo kazali dobre rezultate.”

Vseeno pa je poleg poraza za nekaj slabe volje poskrbela tudi poškodba Marka Krajcerja. Izkušeni Korošec je imel v preteklem letu že precej težav s poškodbami, tokrat mu je ponagajala stegenska mišica: “Poškodba Krajcerja je bila precejšen hendikep. Poškodoval si je stegensko mišico, ne poznamo še natančnega stanja. Izgubili smo pomemben člen ožje obrambe, bili prisiljeni v menjavo, ki pa se ni izkazala kot najboljša, vendar druge rešitve nismo imeli.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…