Nogometaši Gorice in Primorja so v sklopu prvoligaških obračunov v osemnajstih sezonah odigrali kar 61 medsebojnih tekem. Ajdovci so pred tremi leti ostali brez prvoligaškega nogometa, nogometno tradicijo pa v Ajdovščini nadaljuje ŠKOU, ki tekmuje v 3. SNL zahod.


Severno-primorski derbi je znal v preteklosti že postreči z napetimi razpleti, na minula leta pa bodo jutri, ob 15. uri, v novogoriškem Športnem parku spomnile legende obeh klubov, saj se bodo Goričani in Ajdovci pomerili za dober namen. V dvoboju, ki ki so ga Primorci poimenovali “Stari derbi za velike korake male Miše”, bodo skušali nogometaši pomagati staršema triletne Miše, ki potrebujeta denar za njene fizioterapije. Z nakupom vstopnice boste gledalci pet evrov darovali v dober namen in Miši pomagali do samostojnega koraka.

Še pred tekmo legend obeh klubov, bodo na zelenico stopili nogometaši mladinskih selekcij, Za zabavo bodo poskrbeli hudomušni komentatorji, za dobro glasbo pa Julija Kramar in Darko Nikolovski. Vstopnice lahko kupite na spletni strani eventim.si, na vseh lastnih prodajnih mestih Eventima in na vseh Petrolovih servisih po Sloveniji. Več o Miši si lahko preberete na tej povezavi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Zakaj pri delu potrebujemo delovne hlače

Zakaj sploh potrebujemo delovne hlače in zakaj navadne hlače niso najbolj optimalna rešite…