Člani izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije so na današnji seji obravnavali kar nekaj zanimivih točk, največ pozornosti sta pritegnili imenovanje generalnega sekretarja za obdobje med leti 2014 in 2018 in določitev prizorišča finala Pokala Slovenije.


Vlogo sekretarja bo tudi v novem mandatu, ki bo trajal do leta 2018, opravljal zdajšnji sekretar Aleš Zavrl, sicer sin dolgoletnega predsednika NZS Rudija Zavrla, ki je funkcijo sekretarja prevzel marca 2010, ko je na tej poziciji nasledil Daneta Jošta. Člani izvršnega odbora so Zavrla soglasno potrdili. Kot so zapisali na spletni strani krovne nogometne zveze so prvi mandat pri vodenju administracije NZS zaznamovali predvsem reorganizacija dela strokovne službe s težnjo po delovni in stroškovni učinkovitosti, skrb za finančno stabilnost zveze, izpeljava nekaterih pomembnih projektov (JAR 2010, 90 let NZS, EP U-17 2012 v Sloveniji itd.) ter priprava dolgoročnih programov in strategij kot temelj za prihodnost.

Finale pokalnega tekmovanja pa bo še drugo leto zapored gostila koprska Bonifika, kjer smo v lanski sezoni spremljali finalni obračun Celjanov in Mariborčanov. Slednji so v borbi za finalni nastop tudi letos, ob vijoličastih pa so si polfinale zagotovili še nogometaši Gorice, ljubljanske Olimpije in velenjskega Rudarja. Žreb polfinalnih parov se bo 23. februarja odvil v Ljubljani.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mura po dveh zadetkih Jovićevića napredovala v naslednji krog

S pokalnim tekmovanjem so pričeli tudi prvoligaši. Kot prvi so na teren stopili nogometaši…