V današnjem dnevu so nogometaši brez pogodb, ki se pripravljajo pod okriljem SPINS-a, v Nyonu odigrali dve zahtevni srečanji, prvo proti selekciji iz Bolgarije in drugo proti selekciji iz Srbije. Izkupiček obeh omenjenih tekem je polovičen, saj so na prvi tekmi uspeli premagati Bolgare z 2:1, na drugi tekmi pa so bili Srbi premočni in tekma se je končala z rezultatom 0:1.


BOLGARIJA 1 : 2  SPINS  (ob 14.30)
V prvem polčasu je strateg SPINS-a ponudil priložnost vratarju Andriću, Jelečeviću, Laziću, Salkiću, Grabusu, Ćoraliću, Zeljkoviću, Korunu, Smiljaniću, Škerjancu in Panikvarju. Omenjena enajsterica je v prvem polčasu prikazala čvrsto obrambno igro, igralci selekcije SPINS pa so si v prvem polčasu priigrali kar nekaj zrelih priložnosti a se mreža Bolgarov ni zatresla. V drugem polčasu pa smo videli tri zadetke. Prvi zadetek je za selekcijo SPINS dosegel Zoran Zeljković. Po odličnem samostojnem prodoru in s strelom iz približno dvajsetih metrov je matiral bolgarskega čuvaja mreže. Le deset minut je trajalo vodstvo selekcije SPINS, ko so Bolgari, po napaki v obrambni vrsti SPINS-a, izenačili. Do konca tekme smo spremljali zanimiv dvoboj. Končni rezultat je iz prostega strela postavil Boštjan Jelečevič in selekciji SPINS pripisal prvo zmago na turnirju.

SRBIJA 1:0  SPINS (ob 17.00)
Raković je kljub uspehu na prvi tekmi nekoliko pomešal enajsterico in tako je v začetni postavi priložnost ponudil vratarju Brljaku, Jelečeviću, Laziću, Salkiću, M. Poplatniku, Ćoraliću, Zeljkoviću, Korunu, Škerjancu, Panikvarju in Bordonu. Vidno utrujeni od prve tekme in visokih temperatur, so nogometaši selekcije SPINS tekmo začeli dokaj zadržano. V 13. minuti tekme je vratar Brljak storil prekršek nad igralcem selekcije Nezavisnost, dosojeno enajstmetrovko pa je uspešno ubranil. Na žalost je isti igralec uspel pred koncem polčasa premagati Brljaka in tako poravnati rezultat na 1:1. Prvi polčas je minil brez posebnih priložnosti za igralce selekcije SPINS. V drugem polčasu sta igro SPINS-a poživila Salkič in Stefanović, a na žalost igralcem SPINS-a ni uspelo zatresti mreže pa čeprav so igralci selekcije Nezavisnosti del drugega polčasa igrali z igralcem manj zaradi prejetega rdečega kartona.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Poraz slovenske futsal reprezentance

Slovenska futsal reprezentanca je današnjo tekmo proti Češki izbrani vrsti izgubila z rezu…