Danes sta upravi nogometnih klubov Domžale in Roltek Dob uspešno sklenili dogovor o poglobljenem sodelovanju nogometnih šol, preko katerega bosta kluba s skupno nogometno šolo zagotavljala izboljšanje treningov, le ti pa bodo pod vodstvom trenerjev obeh klubov potekli športnih parkih obeh klubov.


Kot so sporočili iz obeh klubov, bosta oba kluba tako zagotavljala najbolj optimalno okolje in pogoje za napredek ter dvig potenciala, s katerimi se bo tudi še bolj olajšal prehod nogometašev znotraj vseh selekcij obeh klubov.

Kot glavni cilj so tako pri Domžalah kot pri Roltek Dobu izpostavili, nastopanje vseh selekcij na najvišjem možnem nivoju v slovenskem kot mednarodnem nogometnem prostoru, pri čemer sodeluje tudi sama Občina Domžale.

Odločitev o skupnem sodelovanju je bila sprejeta predvsem zaradi enormnih infrastrukturnih problemov, saj zaradi vse večje popularnosti nogometa v domžalski občini, kapacitete športne infrastrukture že dlje časa ne zadoščajo več za optimalno izvajanje trenažnih procesov.

Kot so še zapisali, bo sodelovanje nogometnih šol NK Roltek Dob in NK Domžale le še okrepilo in nadgradilo tudi pri sodelovanju obeh članskih ekip.  

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nemci podpirajo Čeferina

Predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA) Aleksander Čeferin je pred prihajajočimi volitv…