Danes bo na sporedu zadnja tekma 34. kroga, ko se bosta na stadionu Matije Gubca pomerila Krško in Aluminij. Srečanje se bo pričelo ob 13.00 uri, pravico na srečanju pa bo delil Damir Skomina.


Krško, ki teoretično še vedno upa na obstanek, bo danes gostilo šestouvrščeni Aluminij. Za Posavce veliko kalkulacij več ni, obstanek si lahko zagotovijo, da na vseh treh tekmah zmagajo, Gorica pa več ne vknjiži točke. Varovanci Andreja Panadića bodo danes proti šumarom nastopili v popolni postavi ter iskali prvo zmago v letošnjih medsebojnih obračunih proti Kidričanom. Posavci so v seriji dveh zaporednih porazov, a tudi Aluminij prihaja v Krško v malce slabši formi. Lahko Posavci izkoristijo prednost domačega igrišča in malce slabšo formo šumarov?

Na drugi strani prihajajo nogometaši Aluminija v Krško v zares slabi seriji treh zaporednih porazov. Varovanci Oliverja Bogatinova, ki trenutno zasedajo šesto mesto, višje po lestvici skorajda več ne morejo, zato bi radi v Kidričevem zaključili prvenstvo pri vrhu drugega dela razpredelnic. Kljub zadnjim porazom je danes vloga vsaj papirnatih favoritov na strani šumarov, ki bodo v Krškem lovili še tretjo medsebojno zmago v letošnji sezoni, en obračun se je končal brez zmagovalcev.

Bo Aluminij z zmago v Krškem končal sanje Posavcev o igranju med prvoligaši? Ali bodo Krčani s tremi točkami svoje upe po obstanku podaljšali?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Ljudskem vrtu zabrneli delovni stroji

Po sobotni tekmi med Mariborom in Aluminijem, na kateri se je pred 10.000 gledalci z zmago…