Kalvarija Parme se nadaljuje. Nogometaši plač niso prejeli že več kot pol leta, nezadržno pa se približuje tudi rok, ko lahko nekateri nogometaši zaradi neizpolnjenih obveznosti zapustijo stadion Ennio Tardini.


Tudi novi lastniki, Tommaso Ghirardi je pred dnevi delež prodal Albancu Rezartu Tačiju, so hitro pobrali šila in kopita, saj niso izpolnili svojih obljub o poplačilu zaostalih finančnih obveznostih, tudi do novogoriškega prvoligaša, ki se je zaradi neizpolnjevanja pogodbenih obveznosti znašel v precejšnjih težava. Goričani pred tednom niso želeli odpotovati v Istro, kjer bi se morali pomerili z zagrebško Lokomotivo, saj podobno kot stanovski kolegi v italijanski luksuzni provinci plač niso prejeli že celo večnost. Čeprav je Robert Vrtovec dejal, da so se novi lastniki Parme strinjali s tem, da bodo poplačali dolg do primorskega kluba, pa bo moral predsednik Gorice zaradi novih lastnikov očitno znova odpotovati k zahodnim sosedom.

Zanimivo vest pa je na svojem portalu sporočil Gianluca Di Marzio. Priznani nogometni novinar je zapisal, novega lastnika sestavljajo poslovneži iz Rusije, italijanskega Milana in tudi Slovenije, a imena novih lastnikov za zdaj še niso znana.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rogaška senzacionalno pripeljala otroka Hajduka

22-letni vratar Vice Baždarić je okrepil drugoligaša iz Rogaške Slatine. Mladi Zadarčan je…