Podobno kot v vzhodni tretjeligaški skupini v zaključku prestopnega roka ne mirujejo tudi drugod. Še najbolj so na kadrovskem področju aktivni pri kranjski Zarici, saj je vodilno moštvo 3. SNL center znova doživelo nekaj sprememb.


Dresa rdečih vragov spomladi ne bo več nosil Ladislav Stanko, ki je bil v sezoni 2010/11 v dresu Roltek Doba s 16 zadetki tudi najboljši strelec 2. SNL. Izkušeni 32-letnik je dres Zarice nosil leto in pol, v jesenskem delu letošnje sezone pa je na 13 tekmah dosegel dva zadetka, nogometno pot naj bi nadaljeval v bližnjem Britofu, ki ga spomladi čaka trd boj za obstanek v ligi. Vodstvo kluba pa je pripeljalo dva novinca, ki bosta zapolnila vrzel po poškodbi napadalca Blaža Šujice, ki bo zaradi zloma petnice počival dlje časa. Pravzaprav gre za stara znanca kluba, saj sta Bojan Marinković in Stojan Ilić v preteklosti že igrala za Zarico. 25-letni Marinković je nazadnje igral v Avstriji, medtem ko je bil pet let mlajši Ilić jeseni član mestnega rivala Save.

“S prihodom Marinkoviča in Iliča smo rešili vrzel, ki je nastala po poškodbi Blaža Šujice. Ni potrebno izgubljati besed, da se je s tem je dodatno zaostrila konkurenca v moštvu, ki zanesljivo prinaša kvaliteto, kar pa je bil tudi naš namen,” je prihod obeh novincev za klubsko spletno stran pokomentiral Milan Porš, podpredsednik kluba. In še to, Kranjčani so skušali včeraj registrirati tudi vratarja Ajdina Mulalića, a je Registracijska komisija prošnjo, tako kot še nekaj drugih, zavrnila.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tretjeligaš ugnal Kranjčane v generalki

V soboto sta pripravljalni dvoboj odigrala drugoligaš Triglav in Tretjeligaš Brinje Grosup…