Danes ob 19. uri bo v lendavskem Športnem parku Nafta gostila kranjsko Zarico v zaostalem srečanju 21. kroga. Gre za srečanje tretje in štirinajste ekipe iz prvenstvene lestvice, pravico v Lendavi pa bo delil Armando Šorli.


Lendavčani so v soboto nekoliko presenetljivo doma ostali praznih rok proti mlinarjem iz Radomelj, medtem ko je Zarica po treh zaporednih porazih le prišla do točke v Brežicah. Lendavčani, ki se spogledujejo z drugim mesto, ki vodi v kvalifikacije za vstop v Prvo Ligo Telekom Slovenije, bi z današnjimi tremi točkami prehiteli ptujsko Dravo na drugem mestu lestvice. Kranjčani se še vedno gibljejo v nevarni coni njihovi rezultati pa jim pretiranega upanja po presenečenju v Lendavi ne dajejo. Kranjčani bodo v kolikor upajo, da bodo Lendavo zapustili neporaženi morali igrati zelo strpno v obrambi, ter onemogočiti dvojec Roginić-Vinko, ki je v letošnjem prvenstvu zabil že osemnajstkrat.  

Oba trenerja pa bota imela pa kar nekaj težav z sestavo začetnih enajsteric pri Lendavčanih nimata pravice nastopa Jurica Valentić in Žiga Živko, pri Kranjčanih pa bosta manjkala Matic Ahačič in Tim Matič.

Prvo srečanje v letošnjem prvenstvu so v Kranju brez večjih težav dobili Lendavčani, slavili so kar z 4:1, dvakrat je bil natančen Mateo Monjac, po enkrat pa sta zadela Bence Grebant in Marko Roginić. Edini gol za Kranjčane je dosegel Marko Huč.

Bodo Lendavčani, dosegli pričakovano zmago, ter se po srečanju z Zarico povzpeli pred Ptujčane?

Sreda, 17.04.2018

19.00; Lendava; Nafta 1903 : Zarica Kranj

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ilirija v Brežicah remizirala

Prva prijateljska tekma Brežic v letu 2022 je bila odigrana v nedeljo, 23.1. pozno popoldn…