Potem, ko je v prejšnjem krogu Tolmin presenetil Adrio, tokrat ni bil niti blizu proti vodilnemu Taboru. Gostje s Sežane so že v prvem polčasu zadeli dvakrat, uspešna sta bila Berginc in Vukelić, tekmo pa je v nadaljevanju z avtogolom odločil Zaletelj.  V zaključku obračuna, ki si ga je ogledalo daleč največ gledalcev v tem krogu, so Tolminci uspeli priti le do častnega gola In tako vsaj malo razveseliti domače pristaše.


Precej bolj izenačeno in napeto tekmo so spremljali na Mestnem stadionu v Izoli, kjer je gostovala po zadnjem porazu pretresena Adria. Ta je sicer z golom Keranovića hitro povedla, a je domače pet minut pred koncem v igro vrnil Lee-Him. Ko je že kazalo, da bodo Mirenci spet ostali brez polnega plena, pa je na sceno stopil kdo drug kot Sachem Wilson in v izdihljajih zabil dva gola. Za mirenskega napadalca sta bila to že 15. in 16. v sezoni, s čimer se je utrdil na vrhu ligaške lestvice strelcev.

Jadran je gostoval v Vipavi in vse delo opravil v uvodu, ko sta bila uspešna Ščulac in dvakrat Stepančič. V drugem polčasu je delo dokončal Mijailović in pesjani ostajajo trdno na drugem mestu. Brez težav so do točk prišli tudi Ajdovci, ki so pred občestvom desetih duš slavili v Ilirski Bistrici, zadnja Postojna pa je po polčasu celo vodila v Biljah, a so domači do konca stvari postavili na svoje mesto.

Rezultati 22. kroga 3. SNL zahod:
FAMA VIPAVA 1:4 JADRAN DEKANI
Nešković (80); Ščulac (14), Stepančič (23, 29), Mijailović (52)
ELTA IZOLA 1:3 ADRIA MIREN
Lee-Him (86); Keranović (13), Wilson (87, 90)
TKK TOLMIN 1:3 CB24 TABOR
Perše (75); Berginc (6), Vukelić (12), Zaletelj (66/ag)
ILIRSKA BISTRICA 0:4 ŠKOU AJDOVŠČINA
Pintar (14), Ardit (59), Žižmond (71), Krapež (85)
BILJE 2:1 POSTOJNA
Batič (52), Humar (81); Uzeiri (3)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bistriško nogometno šolo bo vodil Alojz Fricelj

Nogometno šolo NK Bistrica bo odslej vodil Alojz Fricelj, je na svoji redni seji odločil u…