Presenetljivo vodilne Bilje se bodo v šestem krogu 3. SNL zahod na domačem terenu pomerile z Jadranom. Obe ekipi sta letos v zelo dobri formi, saj sta zabeležili le po en poraz. Pesjane so pretekli vikend presenetila Brda in David Kompara si gotovo ne želi novega poraza, pa četudi bo na nasprotni strani stalo vodilno moštvo. Preveč golov tokrat ni pričakovati, saj gre za dvoboj najboljših obramb v ligi.


Favorizirana Izola po domačem debaklu z Vipavo odhaja na težko gostovanje v Sežano. Tabor sicer letos ni v vrhunski formi, a na klasičnem dvoboju nekdanjih prvoligašev Kraševci znajo zaigrati bolje kot sicer. Lani so zmagali 3:2, ribiči pa na Krasu tudi pred tem niso pogosto zmagovali. Podobno težka naloga čaka tudi Ajdovščino, ki odhaja v Vipolže, kjer Brda redko oddajajo točke. Če želijo Ajdovci ostati edino neporaženo moštvo, se bodo morali pošteno potruditi.

Stadion ob Beli bo spet lepo zapolnjen, saj Vipava še naprej igra vrhunsko, z malo sreče pa bi se ob zmagi nad Adrio lahko prebila celo na vrh. Za konec je tud še dvoboj za obstanek, na katerem bi lahko Cerknica z domačo zmago proti Ilirski Bistrici opravila velik posel.

Pari šestega kroga 3.SNL zahod:
CERKNICA : ILIRSKA BISTRICA
BILJE : JADRAN DEKANI
TABOR SEŽANA : IZOLA (vse sobota, ob 16:00)
FAMA VIPAVA : ADRIA MIREN
BRDA : AJDOVŠČINA ŠKOU (obe nedelja, ob 16:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Širitev 3. SNL Vzhod: Žreb določil trinajstega in štirinajstega predstavnika tekmovanja

Znana sta 13. in 14. predstavnik, ki bosta v sezoni 2021/22 nastopala v vzhodni skupini 3.…