Stadion Ivana Gregoriča bo prizorišče ene najzanimivejših tekem tretjega kroga 3. SNL zahod, saj na obisk k Jadranu prihajajo prvaki iz Ajdovščine. Škuolovci so v letošnjo sezono krenili odlično in zabeležili dve zmagi, s čimer so dokazali, da se jim odhodi nekaterih igralcev za zdaj prav nič ne poznajo. Tudi “pesjani” so z mlado ekipo pod vodstvom Davida Kompare v novo sezono krenili odlično in so prav tako še brez poraza. A proti Ajdovcem ne bodo imeli lahkega dela, če želijo nadaljevati niz, saj so izgubili zadnje tri medsebojne tekme.


Tudi na Krasu se bosta udarili dve še neporaženi ekipi. Domači nekdanji prvoligaš je med tednom odigral prijateljsko tekmo z Ankaranom in zabeležil soliden rezultat 0:2. Proti vodilnim Biljam pa bo verjetno potrebno igrati še bolje, sploh če želi moštvo Tabora osvojiti vse tri točke. To je v prejšnjem krogu z visokim izidom uspelo Izoli, ki bo zdaj skušala delo ponoviti še proti Brdom. Te imajo po dveh krogih na kontu zgolj točko, na Obalo pa prihajajo brez svojega prvega vratarja.

Ob Štantu bo Adria proti Ilirski Bistrici skušala potrditi napovedi, da se letos le ne bo borila za obstanek, Ob Beli pa se bosta po več kot letu spet srečali Vipava in Cerknica.

Pari tretjega kroga 3. SNL zahod:
ADRIA MIREN – ILIRSKA BISTRICA (sobota, ob 16:00)
JADRAN DEKANI – AJDOVŠČINA ŠKOU
MNK IZOLA – BRDA
FAMA VIPAVA – CERKNICA
TABOR SEŽANA – BILJE (vse v nedeljo, ob 17:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Širitev 3. SNL Vzhod: Žreb določil trinajstega in štirinajstega predstavnika tekmovanja

Znana sta 13. in 14. predstavnik, ki bosta v sezoni 2021/22 nastopala v vzhodni skupini 3.…