Svoje vrste so v zaključku prestopnega roka krepili tudi nekateri drugoligaši. Kidričani so za okrepitev poskrbeli v napadu, saj se je četi trenerja Anteja Šimundže priključil Liridon Osmanaj, pri AH Mas Techu pa so svoje vrste okrepili z Gambijcem Ousmanom Kolijem.


Osmanaj je nazadnje igral za Domžale, kjer je igral zadnji dve sezoni. 21-letni nogometaš je bil pred tem član mladinskih selekcij Maribora, v sezoni 2010/11 pa je bil z 28 zadetki tudi prvi strelec mladinskega prvenstva. V rumeno-modrem dresu Domžal je v dveh letih zbral 34 nastopov in se petkrat vpisal med strelce, po koncu minule sezone pa se je tako kot še nekateri drugi nogometaši razšel s tretjeuvrščenim klubom Prve Lige. Nekdanji mladi reprezentant Slovenije je sicer treniral s Kidričani in v pripravljalnem obdobju odigral tudi nekaj tekem.

Pri novincu v drugi ligi, Ankaran Hrvatinih, pa so svoje vrste okrepili z reprezentantom Gambije Ousmanom Kolijem. Defenzivni vezist, ki je poročen s Slovenko, je sicer že dober znanec slovenskih zelenic, saj je nastopal že za tri slovenske klub. Najprej je bil član Radomelj, nato pa se je preizkušal še pri Šenčurju in kranjskem Triglavu. V svoji karieri pa je igral tudi v Franciji, Belgiji in Norveškem, če pa so podatki na spletu točni pa je nazadnje žogo brcal v Bangladešu.

Omeniti velja še povratek Marka Jakoliča, ki ni bil dolgo član švicarskega Grenchena, saj bo kariero nadaljeval v Krškem, v dresu katerega je v lanski sezoni prispeval tudi štiri zadetke

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V Biljah pred začetkom sezone predstavili še dve okrepitvi

Nogometno društvo Bilje je pred kratkim sporočilo, da sta del moštva postala še dva nogome…