Haris Vučkić bo vsaj za en mesec zamenjal nogometno okolje, saj ga je vodstvo Newcastle Uniteda posodilo tretjeligaškemu Rotherhamu, ki po osemnajstih krogih League One z 28 točkami zaseda sedmo mesto.


“Mlinarji” so se letos ponovno vrnili med tretjeligaše, saj so v lanski sezoni v League Two zasedli drugo mesto. 21-letni Domžalčan bo že jutri opravil prvi trening z novo sredino, ki jo vodi Steve Evans. 51-letni trener ni skrival zadovoljstva ob prihodu mladega reprezentanta Slovenije, ki je lani proti Škotski debitiral tudi v dresu članske izbrane vrste. Vučkić je v letošnji sezoni v dresu “srak” zaigral le enkrat in sicer v ligaškem pokalu proti Morecambu. V črno-belem dresu je Vučkić do sedaj zbral sedemnajst nastopov in se veselil tudi enega zadetka, še večji napredek pa so ustavile tudi številne poškodbe, ki so v preteklih letih mučile obetavnega nogometaša, ki v Angliji igra že šesto leto.

V Rotherham se je z Vučkićem preselil tudi soigralec James Tavernier, oba pa bosta imela pravico nastopa že na sobotnem obračunu z Gillinghamom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Uspešen večer slovenskih reprezentantov

Slovenska nogometna reprezentanta Benjamin Verbič in Miha Blažič se veselita preboja v eli…