Slovenska kolonija pri slovaškem prvoligašu ViOnu se je z danes povečala še za enega člana. S klubom iz Zlatih Moravcev se je za sodelovanje dogovoril tudi Alen Ploj, ki se je v zasedbi trenerja Milka Đurovskega pred tedni dokazoval že na preizkušnji.

Kasneje se je zdaj že nekdanji napadalec Maribora mudil še na Otoku, pri tretjeligašu Oldham Athleticu, pri katerem se je vpisal tudi med strelce, a to vseeno ni bilo dovolj, da bi z Angleži sklenil tudi pogodbo. Lenartčan, ki je v dresu Maribora s serijo zadetkov nase opozoril v uvodu sezone 2012/13, se je v ViOnu pridružil trojici slovenskih nogometašev. Že v minuli sezoni je bil član kluba nekdanji Domžalčan Marko Kovjenić, medtem ko sta se pred začetkom letošnje sezone moštvu pridružila še Marko Ranilović in Dejan Školnik, ravno tako kot Ploj nekdanja člana Maribora.

Ploj, ki je konec junija dopolnil 23 let, je v dresu Maribora, Mure in Celja na 41 prvoligaških tekmah dosegel osem zadetkov, sedem v že omenjeni sezoni 2012/13, v minuli pa je bil v dresu Maribora B z dvajsetimi zadetki tretji strelec 3. SNL sever.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Robert Berić zadel ob visoki zmagi

Včeraj je dobro formo pred zborom slovenske nogometne reprezentance potrdil tudi napadalec…