Po Anelu Hajriću, Luki Uskokoviću, Danielu Vujčiću in Žigi Živku se v 2. SNL seli še peti nogometaš druge ekipe Maribora. Živku, ki se je v Veržej preselil pred dnevi, se bo spomladi v Prlekiji pridružil tudi napadalec Bian Paul Šauperl.

O dvajsetletnem Pesničanu, ki je spomladi za B moštvo vijolic dosegel pet zadetkov, smo se razpisali že pred dnevi, ko se je bivši kadetski reprezentant Slovenije, v dresu katere je leta 2012 zaigral na domačem prvenstvu, dokazoval pri celjskem prvoligašu. Šauperl je za grofe odigral tri pripravljalna srečanja, a ostal brez doseženega zadetka. Včeraj so pri veržejskem klubu, ki bo v nadaljevanje sezone krenil s tretjega mesta ligaške razpredelnice, tudi uradno potrdili, da bo otrok mariborskega kluba spomladi pomagal četi trenerja Zlatka Gaborja.

Slednji je ostal brez Nejca Domjana, ki se je po poškodbi preselil v radensko Slatino, zato pa je lahko v minulih dneh na treningih pozdravil tudi Sebastjana Petka in Matjaža Keka mlajšega, ki ju je pogrešal v uvodu priprav. Petek, ki je z devetimi zadetki prvi strelec lige, se je nekaj dni dokazoval na preizkušnji pri nemškem četrtoligašu Burghausnu, medtem ko je Kek po okrevanju po poškodbi kolena z Rečani odpotoval v Dubaj.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dejan Grabič: »Umetniški vtis je nepomemben«

Nogometaši ljubljanskega Brava so pretekli vikend prišli še do druge spomladanske zmage s …