Danes bo v Domžalah na sporedu peta kvalifikacijska tekma za SP 2019, kjer bo slovenska članska reprezentanca gostila reprezentanco Nemčije. Srečanje v domžalskem športnem parku se bo pričelo ob 16.00 uri.


Nemke prve favoritke skupine so minuli vikend brez težav odpravile Češko, vse gole pa je dosegla 20-letna vezistka Lea Schüller. Slovenke so v zadnjem srečanjem, ki so ga odigrale v Lendavi, ko so gostile Islandke izgubile z 0:2.

Borut Jarc, selektor slovenske ženske reprezentance je pred srečanjem z Nemčijo poudaril, da se zaveda, kakšna reprezentanca jim bo danes stala nasproti: »Zadnji dan smo maksimalno izkoristili, vse sile pa smo usmerili v taktično pripravo na zasedbo Nemčije. Vse nam je jasno, kdo bo danes v Domžalah na drugi strani. To je Nemčija, ki je osvajala evropske in svetovne naslove. Morda nam ne gre ravno na roko, da igramo v Domžalah, a le zato, ker je igrišče precej veliko. Na tako širokem terenu se je težko braniti, kar bo danes osnova, od tu pa bomo skušali presenetiti tekmice.«

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomljanke z novim sponzorjem

Iz ŽNK Radomlje so sporočili, da ima klub novega sponzorja. To je postala zavarovalnica GE…