ŽNK Nona Pomurje, Liga Prvakinj

V okviru 7. kroga smo včeraj spremljali 3 tekme v 1. SŽNL. Tekma med ekipo Ptuja in Cerkljem je bila preložena. Zmage na vseh treh tekmah so se veselile gostje.


Celotno pozornost kroga je požel derbi, ki je bil odigran v Ljubljani med Olimpijo in Pomurjem. Slednje so po dveh zadetkih v drugem polčasu maščevale avgustovski poraz v četrtfinalu pokala. Za zmago z 2:0 sta zadeli Helena Božić in Špela Kolbl. Na srečanju se je zgodil tudi incident, ko sta med seboj trčili sestri, sicer nasprotnici na igrišču, Lucija in Evelina Kos. Slednja jo je odnesla slabše in je igrišče morala zapustiti v reševalnem vozilu. Po naših informacijah naj bi Evelina Kos utrpela pretres možganov.

Ljubljančanke so proti Ajdovščini prav tako slavile z 2:0. To je bila še druga zmaga Ljubljane proti Ajdovščini v letošnji sezoni. Za zmago sta zadeli Nina Šmid in Žana Rus.

Radomljanke so Krim ugnale z visokih 9:0. To je bila najvišja zmaga v tem krogu. Štirikrat je mrežo Krima zatresla Korina Janež, ki je rumene okrepila na začetku letošnje sezone. Po dva zadetka sta prispevali še Neli Hofman in Tija Vrhovnik, enkrat pa je zadela Ana Černelič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Grčiji do druge zmage

Slovenska ženska nogometna reprezentanca uspešno nastopa v kvalifikacijah za uvrstitev na …