Zaključni piknik igralk, trenerjev, članov in podpornikov je bil zadnje dejanje jubilejne sezone 2021/22 v Ženskem nogometnem klubu Radomlje.


Ženski nogometni klub Radomlje se je od sezone 2021/22 poslovil s tradicionalnim zaključnim piknikom, na katerem se je vodstvo kluba zahvalilo vsem, ki so v zadnjem letu na kakršenkoli način pomagali pri rasti rumenosrčne zgodbe.

Ob desetletnici delovanja Ženskega nogometnega kluba pa je bil proglašen tudi častni član kluba. Predsednica Andreja Leskovšek McQuarrie je v imenu izvršnega odbora ŽNK Radomlje podelila plaketo Tonetu Završanu, ki je bil pred desetimi leti eden od ustanovnih članov društva. Legendi radomeljskega nogometa so ob desetletnici delovanja rumenosrčne sredine izrekli zahvalo in priznanje za dolgoletno podporo ter pomoč pri razvoju in napredku kluba.

Trenerji vseh selekcij in krožkov na okoliških šolah, prostovoljci in člani vodstva kluba so prejeli zahvalo za rumenosrčno požrtvovalnost v sezoni 2021/22, klub pa se je s priložnostnim priznanjem zahvalil tudi podjetjem, ki so v zadnjih 12 mesecih stala ob strani desetletnemu projektu.

Ob družabnem dogajanju so bili opravljeni tudi sestanki klubskih selekcij, na katerih so trenerji igralkam in staršem predstavili načrte za prihajajočo sezono. Le-ta se s prvimi ligaškimi tekmami pričenja že sredi avgusta, še pred tem pa bodo dekleta opravila nekajtedenske priprave.

Naloži več sorodnih novic
  • Mura do remija in zmage

    Tudi Mura je že odigrala zadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom evropskih kvalifikacij, …
  • Koper slavil nad Crveno zvezdo

    Koper je na Brdu pri Kranju, gostil eminentnega tekmeca in na koncu dosegel minimalno zmag…
  • Maribor z rezervisti ugnal Rače

    Maribor je včeraj odigral še zadnjo pripravljalno tekmo, že naslednjo sredo pa gre zares. …
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nov trener v Radomljah

Poglavje 2021/22 je zaprto, v Ženskem nogometnem klubu Radomlje pa že nekaj časa pogleduje…