Ženskemu nogometnemu klubu Olimpija Ljubljana se je pridružila mlada, 23-letna Kanadčanka Katrina Ashley Giantsopoulos. Svojo nogometno je pričela v ekipama Unionville Milliken in FC Durham Academy, kasneje pa je igrala nogomet ter obenem študirala na različnih ameriških in kanadskih univerzah.

Po končanem šolanju je kariero nadaljevala v sosednji Avstriji pri SK Sturm Graz, zdaj pa bo svojo znanje kazala na slovenskih zelenicah v zelenem dresu Olimpije.

Katrina Ashley Giantsopoulos, nova igralka ŽNK Olimpija Ljubljana:

“Prvi teden je vedno težko; prilagajanje na novo okolje, jezik in ekipo je lahko zelo stresno. Do sedaj je ekipa super. Vsi v klubu so me zelo lepo sprejeli in mi pomagali. Tako je bila sama selitev precej lažja. Življenje v Ljubljana je čudovito. Mesto je majhno, vendar ima tako veliko ponudbo vsega. Veselim se in komaj čakam, da odkrijem kaj ponuja Slovenija. Moji cilji v ŽNK Olimpija so dati maksimum od sebe, dati nekaj golov, trdo delati in ekipi pomagati na poti k ciljem; zmagati v državnem in se kvalificirati za UEFA Ligo prvakinj.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od V.U.
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Novo priznanje za žensko izbrano vrsto

Slovenska ženska izbrana vrsta, katero vodi selektor Borut Jarc, je dosegla nov mejnik. Me…