Nakdanja nogometašica Pomurja iz Beltincev  in sedanja nogometašica italijanskega Tavagnacca Tjaša Tibaut, je za Sportal spregovorila o trenutnih razmerah. Na slovenskih prvoligaških zelenicah je dosegla 319 zadetkov, na 294 odigranih tekmah.


“Nogomet sicer pogrešam, ampak sem zadovoljna že s tem, da lahko vsak dan na kakršenkoli način naredim nekaj zase. Treniram, kolikor mi telo dopušča, preostanek časa pa namenim pripravi hrane in regeneraciji. Razlika je le, da ne treniram z žogo na igrišču in z ekipo ter da ni tekem. Nogomet sicer pogrešam, ampak sem zadovoljna že s tem, da lahko vsak dan na kakršenkoli način naredim nekaj zase,” je dejala 31-letan nekdanja reprezentantka.

“Še nobena pandemija ali epidemija ni izkoreninila človeštva in tudi ta je ne bo. Sama vidim rešitev v tem, da sprejmemo razmere takšne, kot so, da naredimo vse, da ostanemo zdravi in poskrbimo, da ostanejo zdravi tudi ljudje okrog nas. Večina nas je doma in imamo tudi več časa, da skrbimo zase, mislim, da je to v tem trenutku najpomembnejše. Nikakor ne vidim rešitve v tem, da razglabljamo ter dodatno potenciramo in razmišljamo o negativnih posledicah, kajti s tem samo dodatno spodbujamo občutek strahu in panike,” je o trenutnih razmerah spregovorila Tjaša Tibaut, ki je zaključila doktorski študij biomedicine.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pomurke z novo igralko, prihaja iz Radomelj

Ženski nogometni klub Pomurje Beltinci je okrepil svoje vrste, k njim se seli mlada reprez…