Dve zanimivi srečanji smo spremljali v popoldanskem terminu in videli 12 zadetkov. Zmage sta se veselili ekipi Maribor Tabor in Krim.


Igralke Tabora iz Maribora so gostovale v Ajdovščini in vpisale 3 točke. Tekmo so bolje odprle domačinke in preko Lare Ferjančič v 15. minuti povedle. Gostje so 3 minute zatem izenačile, zadela je Vita Štiftar. Rezultat se do konca polčasa ni več spreminjal in ekipi sta v slačilnici odšle z rezultatom 1:1. V drugem polčasu pa dva zadetka gostij. V 65. minuti znova zadetek Vite Štiftar. Vse dvome o zmagovalcu pa je v 88. minuti razblinila Živa Hanžič.

V Športnem parku Kodeljevo smo spremljali pravi strelski šov Mirjam Kastelec, ki je vratarko ŽNK Cerklje premagala kar šestkrat. Dva zadetka je prispevala v prvem polčasu, v katerem so Cerklje z zadetkom Mance Smolnikar še držale priključek s tekmicami. Mirjam je šov nadaljevala v drugem polčasu, ko je bila uspešna še štirikrat. Vmes je za Krim zadela še Nina Šmid. Mirjam je z današnjimi šestimi zadetki (skupaj jih ima 12) na vrhu liste strelk prehitela tudi Nino Kajzbo, ki jih ima 11.

Ajdovščina:ŽNK MB Tabor 1:3 (1:1)     
Ferjančič (15’); Štiftar (18’, 65’), Hanžič (88’)

ŽNK Krim RollJet:ŽNK Cerklje 7:1 (2:1) 
Kastelec (14’, 32’, 48’, 50’, 70’, 76’), Šmid (68’); Smolnikar (16’)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenija tudi v drugo premagala Turkinje

Slovenska ženska izbrana vrsta Slovenije je slavila proti Turkinjam, končni rezultat je bi…