Dve zanimivi srečanji smo spremljali v popoldanskem terminu in videli 12 zadetkov. Zmage sta se veselili ekipi Maribor Tabor in Krim.


Igralke Tabora iz Maribora so gostovale v Ajdovščini in vpisale 3 točke. Tekmo so bolje odprle domačinke in preko Lare Ferjančič v 15. minuti povedle. Gostje so 3 minute zatem izenačile, zadela je Vita Štiftar. Rezultat se do konca polčasa ni več spreminjal in ekipi sta v slačilnici odšle z rezultatom 1:1. V drugem polčasu pa dva zadetka gostij. V 65. minuti znova zadetek Vite Štiftar. Vse dvome o zmagovalcu pa je v 88. minuti razblinila Živa Hanžič.

V Športnem parku Kodeljevo smo spremljali pravi strelski šov Mirjam Kastelec, ki je vratarko ŽNK Cerklje premagala kar šestkrat. Dva zadetka je prispevala v prvem polčasu, v katerem so Cerklje z zadetkom Mance Smolnikar še držale priključek s tekmicami. Mirjam je šov nadaljevala v drugem polčasu, ko je bila uspešna še štirikrat. Vmes je za Krim zadela še Nina Šmid. Mirjam je z današnjimi šestimi zadetki (skupaj jih ima 12) na vrhu liste strelk prehitela tudi Nino Kajzbo, ki jih ima 11.

Ajdovščina:ŽNK MB Tabor 1:3 (1:1)     
Ferjančič (15’); Štiftar (18’, 65’), Hanžič (88’)

ŽNK Krim RollJet:ŽNK Cerklje 7:1 (2:1) 
Kastelec (14’, 32’, 48’, 50’, 70’, 76’), Šmid (68’); Smolnikar (16’)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljša strelka Radomljank bo zaigrala za dvakratne italijanske prvakinje

Sezona 2022/23 za člansko ekipo ŽNK Radomlje Medex prinaša nove izzive, med njimi bo tudi …