Jutri nas ob 17. uri v Bratoncih čaka prvi derbi sezone. Tako Pomurje kot tudi Olimpija sta svojo tekmo 1.kroga dobile in tako lepo ogrele ozračje pred derbijem. Obe ekipi sta v 1. krogu gostovale, močno pa so nase opozorile Pomurke, ki so slavile s kar 1:11. Pred derbijem smo se pogovarjali s trenerjem Olimpije, Mikijem Kondičem.


Pomurke so poslale kar resno opozorilo z visoko zmago, kakšna vaša pričakovanja pred derbijem?

Punce so neizmerno pozitivne, ves čas zbrane in osredotočene ter popolnoma odločne. Želimo si tega uspeha. Za nas je kot finale in želimo si ga dobiti.

V ekipi je kar nekaj novink, kako so se vklopile in kakšno je vzdušje v slačilnici?

Novinke katere so prišle k nam so izjemna pridobitev, saj so zelo motivirane in si želijo dviga na višji nivo. Punce so jih neverjetno dobro sprejele in jih celo iz treninga v trening še dodatno spodbujajo. Tega še nisem videl, to je nekaj izjemnega – hvala dekletom za ta pristen odnos.

So treningi pred derbiji drugačni kot pred ostalimi tekmami?

Seveda so, toda mi se predvsem ukvarjamo samo sami s seboj tako, da nimamo prevelike potrebe po prilagajanju drugim – enostavno smo osredotočeni na zastavljeni dolgoročni cilj in temu dosledno sledimo. Postajamo top ekipa v vseh segmentih igre.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

VIDEO: Evrogol Mateje Zver v 118. minuti za uvrstitev v Ligo prvakinj

Slovenske predstavnice v Ligi prvakinj so po pravilu že prava redkost, a letos bomo tam sp…