Jevnica se je okrepila s štirimi nogometašicami in sicer Mašo Bakač, Jadranko Zilić, Ksenijo Marolt in Matejo Vidic. Zadnje tri so v Jevnico prišle iz novomeške Krke, ki v novi sezoni ostaja brez članske ekipe.


Dejstvu, da se v Jevnici dogaja nekaj zanimivega, smo bili priča v ponedeljek, na prijateljskem srečanju med Jevnico in Velesovim. V domačih vrstah smo tako opazili kar nekaj nogometašic novomeške Krke. Pri prestopu treh novomeških igralk naj bi po naših neuradnih informacijah posredoval tudi Marko Klinc, predsednik ŽNK Krka. Poteza vodstva novomeške ekipe je zagotovo logična že zaradi starosti omenjenih igralk, s tem pa je pridobila tudi Jevnica, ki bo lahko v svojih vrstah računala na izkušeno vratarko Jadranko Zilić. Ksenija Marolt je v minuli sezoni za člansko zasedbo Krke odigrala osem prvenstvenih tekem in dosegla tudi dva zadetka, medtem, ko je Mateja Vidic odigrala deset prvenstvenih tekem in se enkrat veselila zadetka. Maša Bakač, četrta okrepitev Jevnice, pa prihaja iz Velesovega in je v minuli sezoni odigrala štiri mladinske prvenstvene tekme za omenjeno moštvo.

Ob tem se poraja vprašanja, če bo tudi Sergeja Kržan, gonilna sila Novomeščank, člansko kariero nadaljevala pri Jevnici, saj bi kadetski reprezentantki članske minute pri nogometnem razvoju prišle še kako prav. Prav tako velja ob bok Sergeji postaviti lani odlične Lauro Škvorc, Leono Metelko in Simono Jelovšek.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V dvoboju z Olimpijo želijo ponoviti jesensko predstavo

S tekmami 14. kroga se zaključuje redni del Ženske nogometne lige Triglav Zdravje. Članska…