Sreda bo kljub temu, da danes ni evropskih preizkušenj, tudi v Sloveniji nogometno obarvana. Prvoligaši bodo odigrali tekme desetega kroga, drugoligaši bodo odigrali štiri preostale tekme prestavljenega šestega kroga, štiri zaostala srečanja pa bo odigralo tudi osem tretjeligašev. Na delu pa bodo tudi dekleta.


Jevnica in Pomurje bosta odigrali zaostalo srečanje uvodnega kroga, ki je konec avgusta odpadlo zaradi obilnih padavin. Beltinčanke v Jevnico prihajajo v vlogi velikih favoritinj, saj so v dveh krogih Mariborčankam in Velenjčankam skupno zabile kar 24 zadetkov, prejele pa le dva, na vsaki tekmi enega, a je ob tem potrebno poudariti, da je na tekmi z Mariborom vratar Pomurk branila igralka Melani Jelen. V nasprotju s Pomurkami, ki so pri popolnem izkupičku, pa Jevničanke po treh tekmah kot edino moštvo lige ostajajo pri ničli. Mlado in prenovljeno moštvo trenerja Milana Petrovića je nazadnje presenetljivo izgubilo z Ajdovščino, ki so se veselili krstnih prvoligaških točk v zgodovini kluba. Jevničanke ob točkovni ničli na treh tekmah še niso zabile zadetka, težko pa je pričakovati, da bi lahko tokrat, ko bo za Pomurje morda zaigrala tudi Nina Marič, ki se vrača po neugodni poškodbi.

Srečanje v ŠRC Jevnica se bo pričelo ob 16. uri, glavnemu sodniku Denisu Milutinu pa bosta pri delu pomagala Matej Viderga in Miha Plevnik.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Rumenosrčne v drugem polčasu kaznovane za neizkoriščene priložnosti

Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex je redni del ŽNL Triglav Zdravje sklenila s porazom v Šiš…