Medobčinska nogometna zveza Lendava v sodelovanju z ŽNK Teleing Pomurje, v sredo, 8. oktobra, s pričetkom ob 16. uri na igrišču z umetno travo v Lendavi , organizira “Festival dekliškega nogometa”.


Festival se organizira v sklopu prve tekme šestnajstine finala UEFA Lige prvakinj med ŽNK Teleing Pomurje in italijanskimi predstavnicami Torres iz Sardinije, ki se bo odigrala istega dne ob 19. uri v Športnem parku v Lendavi. Cilj Festivala nogometa za vse, ki bo potekal pod vodstvom selektorja ženske A reprezentance Damirja Roba, ki je obenem Vodja programa “Nogometa za vse” v Medobčinski nogometni zvezi Lendava, ter Gregorja Zvera, ki je trener v mladinskem centru MNZ, je seznaniti dekleta z nogometno igro in jih privabiti v redno vadbo v nogometnih klubih. Vse udeleženke festivala bodo prejele majico “Rada igram nogomet, in ti?”, prav tako pa bodo sodelovale v programu pred tekmo Lige prvakinj kot spremljevalke igralk ob prihodu na igrišče in kot pobiralke žog med tekmo.

Organizatorji na Festival dekliškega nogometa vabijo dekleta od 5. do 15. leta starosti, ki si bodo lahko nato skupaj s starši ob 19. uri v lendavskem Športnem parku ogledale tekmo UEFA Lige prvakinj.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Brez golov na tekmi Slovenije in Grčije

Slovenska ženska reprezentanca je danes v novogoriškem Športnem parku odigrala še drugo te…