Danes smo v Novem Mestu lahko videli lepo predstavo obeh moštev, ter dva različna polčasa. Prvega so absolutno dobile domačinke, ki so po polčasu vodile z 2:0 in v drugem delu povsem popustile in dopustile igralkam Jevnice, da dosežejo štiri gole. Dvakrat je za domačinke zadela Jana Horvat, pri gostjah pa so po dva zadetka dosegli Ines Femec ter Ines Špelič.


20. krog 1. SŽNL. Glavni sodnik: Tanja Subotić.
Novo Mesto, stadion Portoval, 20 gledalcev.

ŽNK KRKA 2:4 ŽNK JEVNICA
Strelke: Jana Horvat (13), Jana Horvat (38); Ines Špelič (69), Ines Femec (74), Ines Femec (78), Ines Špelič (90)

Na današanji tekmi smo lahko videli dva različna obraza ŽNK Krke. V prvem polčasu so si domačinke želele zmago, ki bi jih ob morebitnem porazu Dornave, popeljala na drugo mesto v ligi za obstanek. Na žalost Novomeščank pa so tri točke domov odnesle igralke Jevnice, ki so v drugem delu drugega polčasa povsem deklasirale domače. Tako je Jana Horvat že v 13. minuti popeljala domače moštvo v vodstvo z 1:0 in nato v 38. minuti povišala na 2:0. V prvem polčasu velja omeniti tudi menjavo v 26. minuti tekme, ko je morala Polona Petrač zaradi bolezni iz igre, nadomestila pa jo je Tjaša Gicič.

Drugi polčas se je odvil povsem v znamenju igralk Jevnice, saj so domačinke popustile in dovolile, da sta tako Ines Špelič kot Ines Femec zadeli po dvakrat in tako po njuni zaslugi popeljali Jevnico do novih treh točk. V 69. minuti je prvi zadetek za Jevnico dosegla Ines Špelič, le nekaj minut za tem, pa je stopila v akcijo Ines Femec ter v 74. in v 78. minuti srečanja najprej izenačila, nato pa zadela za vodstvo svoje ekipe. Zadnji zadetek za Jevnico in za končni rezultat na tekmi je poskrbela Ines Špelič po imenitni podaji Nastje Kavčič in tako potrdila zmago po neverjetnem drugem polčasu igralk Jevnice.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Špela Kolbl uradno postala profesionalka!

Špela Kolbl, dolgoletna zvezda ŽNK Mura Nona, je končno uresničila svoje sanje. Po 249 nas…