V “Orlovem gnezdu”, so se iskanja predsednika v preteklosti že lotili. Prvič so bili neuspešni. Pred nekaj meseci so v klubu prvič organizirali volilno skupščino, ki se je iztekla precej bizarno. Razlog? Na razpisu ni bilo prijavljenega niti enega kandidata!


Potrebno je priznati, da klub iz Kranja, ki trenutno nastopa v 2. SNL dosega dobre rezultate. V letošnji sezoni z 31 točkami zasedajo 5. mesto na lestvici. Za vodilno ekipo Nafte zaostajajo osem točk. Glavni problem kluba je torej brezvladje.

Kranjski Triglav še naprej išče primerne ljudi, med drugim tudi novega predsednika, podpredsednika, člane upravnega ter nadzornega odbora in člane disciplinske komisije. Po novih informacijah kluba bo nova skupščina 19. decembra. Prijave kandidatov v klubu sprejemajo vse do 8. decembra.

Poraja se dvom, ali se bo za funkcijo predsednika sploh kdo prijavil. Velik razlog za dvom je velika finančna ovira. Po poročanju Trme je klub v velikih dolgovih. Znesek dolga znaša več kot 500.000 evrov. To pomeni, da bi novi predsednik Triglava poleg omenjene funkcije prevzel tudi ogromne dolgove kluba. Razplet nove volilne skupščine bomo podrobno spremljali.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od KF
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani in Bistričani odigrali še eno pripravljalno srečanje

Današnje popoldne so Mariborčani izkoristili za odigranje še enega pripravljalnega srečanj…