Novopečeni prvoligaš Krka je v svoje vrste zvabil starega znanca slovenskih nogometnih zelenic. Po kratkotrajni avanturi na Madžarskem se je v Slovenijo vrnil Zoran Zeljković, ki bo po novem brcal žogo v dresu Krke iz Novega mesta.


Izkušeni 33-letni vezist Zoran Zeljković je večji del kariere igral v Sloveniji. Skupno je v prvi slovenski ligi odigral 198 prvenstvenih tekem in dosegel 18 golov. Nogometno pot je pričel v Livarju iz Ivančne Gorice nadaljeval v Ljubljani, največje uspehe pa je dosegel v dresu Domžal, ko se je dvakrat veselil naslova državnih prvakov in osvojitev superpokala.  V sezoni 2007/08 se je preselil v takrat abiciozni ljubljanski Interblock, pri katerem je dvakrat osvojil pokal NZS in superpokal. Dve leti kasneje se je prvič odpravil v tujino, točneje v ciprski APAP, vendar so ga finančne težave omenjenega kluba prisilile, da se je po enem letu razočaran vrnil domov in na željo Izeta Rastoderja okrepil ljubljansko Olimpijo, vendar je po koncu sezone prekinil pogodbo z Ljubljančani in nadaljeval svojo kariero pri madžarskem klubu Pecsi MFC. Poleti se je zopet vrnil domov, s SPINS-om je sodeloval na turnirju v Nyonu, kot prosti nogometaš je treniral pri Domžalčanih in iskal novega delodajalca.

Sedaj je Ljubljančan našel novo sredino, saj se je z Novomeščani dogovoril za sodelovanje do konca sezone, Krka pa bo na njegove usluge lahko računala šele naslednji teden, zato bo moral izpustiti današnji obračun v Zavrču.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Domžalčani do pomembnih točk

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni…