Domžalčani so danes pričeli s pripravami. V ekipo se vračata Saša Aleksander Živec in Tadej Rems, na preizkušnji so Matic Seferović, Niko Snoj in Sandro Bloudek, kasneje pa se bo pripravam pridružil še Senegalec Soulyemane Tandia.


Na prvem treningu Domžal se je zbralo 22 nogometašev, med katerimi sta bila tudi Saša Aleksander Živec, ki je bil kot posojeni igralec v jesenskem delu sezone v dresu Gorice zbral 18 nastopov, vpisal 4 zadetke in 7 podaj, in Tadej Rems, ki je bil dolgo časa na stranskem tiru zaradi operacije hrbta. Poleg njiju so priprave začeli še trije nogometaši, ki bodo vodstvo kluba skušali prepričati v podpis pogodbe: Matic Seferović, ki je v sezonah 2009/10 in 2010/11 v dresu Domžal odigral 23 tekem, Niko Snoj, nekdanji član Triglava in Radomelj, in 27-letni Sandro Bloudek, nekdanji član Aluminija iz Kidričevega. Kasneje pa se bo pripravam pridružil še Senegalec Soulyemane Tandia, ki igra na položaju branilca.

Varovanci Luke Elsnerja se bodo uvodne tri tedne priprav potili v domačem okolju. V tem času bodo odigrali dve pripravljalni tekmi z drugoligašema, in sicer 25. januarja proti Krškemu in 31. januarja proti Radomljam. 3. februarja pa bodo odpotovali na 10-dnevne priprave v Italijo. Med potjo se bodo Domžalčani v Kopru ob 14. uri pomerili s Crveno zvezdo, na Apeninskem polotoku pa bodo odigrali še dve ali tri pripravljalne tekme, vendar pa nasprotniki trenutno še niso znani. 13. februarja se bodo vrnili domov, kjer bodo opravili še zadnje tri tedne priprav. Ker pa se spomladanski del Prve lige Telekom Slovenije prične teden dni kasneje, kot je bilo predhodno načrtovano, bodo dvakratni državni prvaki odigrali več pripravljalnih tekem.

Potrjene prijateljske tekme:
Krško (25. januar)
Radomlje (31. januar)
Crvena zvezda (3. februar ob 14. uri)
Kapfenberg (21. februar)
Zarica (22. februar)
Medvode (26., 27. ali 28. februar)
Triglav Kranj (1. marec)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mura predstavlja novega trenerja

V pisarnah Fazanerije so tudi uradno potrdili namigovanja medijev, da je zgodba Vladimirja…